Østjobs
København

tnt arkitekter søger en konstruktør til tegnestuen

Tilmeldingsfrist 13. marts 2020

tnt arkitekter søger en bygningskonstruktør til opstart 1. maj 2020.

Du kommer til at indgå i et team, på vores byggeplads på Amager. Hvor vi renoverer bebyggelsen Postparken med i alt 401 almene boliger.

 

Kvalifikationer

  • Du har som bygningskonstruktør erfaring med udførelsesfasen af et byggeri.
  • Du besidder gode sociale kompetencer
  • Du arbejder selvstændigt og kan indgå i et teamwork
  • Du har erfaring med renovering -og ombygningssager
  • Du har erfaring med fagtilsyn
  • Du har erfaring med mangelgennemgang og afleveringsforretning
  • Du har Arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer af sikkerheds- og sundhedsarbejdet på bygge- og anlægspladser (AMK) og erfaring fra byggepladsen
  • Du har kendskab til AB92

 

 

Vi tilbyder

En spændende og inspirerende hverdag sammen med dygtige og engagerede kollegaer med et højt fagligt niveau i et uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af frihed til at løse opgaverne.

Din dagligdag vil primært foregå på byggepladsen med enkelte dage på tegnestuen. Vi har attraktive personalegoder og ansættelse iht. overenskomsten.

 

Ansøgning med CV fremsendes som pdf til ansogning@tntark.dk. Yderligere oplysninger fås hos Jakob Brandt-Nielsen, tlf.nr. 2845 7529. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist d. 13. marts 2020.

 

Om tnt arkitekter – www.tntark.dk

tnt arkitekter arbejder med spændende og funktionel arkitektur. Det er vores målsætning gennem en kreativ og engageret indsats at skabe smukke og velfungerende bygninger af høj arkitektonisk og teknisk kvalitet. Vi har altid fokus på, at vores projekter gennemføres som aftalt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

tnt arkitekter udfører arkitektrådgivning indenfor alle opgavetyper for en bred kundekreds, omfattende erhvervsvirksomheder, boligselskaber, pensionskasser, stat, regioner og kommuner samt private bygherrer.

 

tnt arkitekter løser opgavetyper som spænder fra boliger, administrationsbygninger, institutioner, skoler, hoteller og sportshaller til bygherrerådgivning, renoveringer og ombygninger – altid med bæredygtighed og energirigtig design som udgangspunkt.

 

tnt arkitekter har tradition for et tæt samarbejde med bygherren og tilbyder rådgivning i alle byggesagens faser – fra de indledende forstudier til aflevering af det færdige byggeri.

Vi er p.t. ca. 35 personer på tegnestuen.