Østjobs
København

Store Manager

Tilmeldingsfrist 15. september 2019

Vi søger en dedikeret bestyrer til en af vores butikker i København 

Stillingen som bestyrer indebærer:

  • Ansvar for den ene af vores to butikker i København.
  • Tæt samarbejde med vores anden bestyrer.
  • Ansvar for dækning af vagter ved sygefravær.
  • At du er god til at organisere, systematisere og uddelegere.
  • At bidrage til vores gode arbejdsmiljø og være en god leder af et team på ca. 30 deltidsmedarbejdere, fordelt på begge butikker.

 

Som bestyrer i PRAG vil man i høj grad selv stå for struktureringen af egne arbejdsdage og arbejdsgange. Der vil være gode muligheder for at sætte præg på PRAG i en ligeværdig idéudvikling med resten af ledelsesteamet.

 

Foruden de typiske ledelsesopgaver er der i vores niche af tøjbranchen også en del fysisk arbejde med bl.a. modtagelse og sortering af tøj. Derfor er det også vigtigt at du vurderer dig selv til at være nogenlunde robust og som minimum i en rask fysisk form.

 

Erfaring med design/tekstilhåndværk, at drive/etablere webshop og social media, grafisk design, samt ledelseserfaring af enhver art, vil være et plus.

 

Lønnen er fast og inkluderer også et resultatorienteret tillæg. Stillingen er på 30 timer ugentligt og foregår primært i tidsrummet 9-19 på hverdage. Vagtplanen er fast, men du kan være ude for at skulle træde til med kort varsel ved eks. fravær. Derfor er det afgørende, at du bor i København.

 

Tiltrædelse: Gerne 1. september.

 

Vi holder løbende jobsamtaler indtil vi finder den rette. Så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til info@praggenbrug.dk med cv og billede.

Skriv “BESTYRER KBH” i emnefeltet.