Vestjobs
Skive

Skive Kommune søger planlægger

Tilmeldingsfrist 5. juni 2019

Har du lyst at arbejde som planlægger i en kommune med mange spændende projekter og høje ambitioner?

Som planlægger i Skive Kommune vil du indgå i løsningen af mange forskellige opgaver, der er med til at udvikle både kommunen, vores borgere og virksomheder og dig som medarbejder.

Vi tilbyder en alsidig og udfordrende stilling med et bredt spænd af opgaver inden for planområdet. Vi forventer, at du vil og kan løse planopgaver, koordinerings- og udviklingsprocesser på højt niveau. Til gængæld kommer du til at deltage i hele processen fra de indledende forhandlinger, til en plan er endelig vedtaget og på den måde er du med til at definere udviklingen i Skive Kommune.

Dine opgaver vil bl.a. komme til at bestå af udarbejdelse af kommuneplan, lokalplaner, landzonetilladelser, samt andre opgaver, der passer med dine interesser og kvalifikationer. Det er stilling, der i høj grad lægger op til samarbejde med kollegaer og andre fagligheder og derfor søger vi en person, der trives med at arbejde i et team, hvor vi har fokus på faglighed og det gode arbejdsmiljø.

Du kan læse mere om Skive på kommunens hjemmeside
Du kan lære mere om BigBlue på BigBlues hjemmeside  

Om Planteamet
Du vil komme til at arbejde sammen med otte passionerede kollegaer i Planteamet, som er en central aktør i realiseringen af kommunens vision om at være en kommune i vækst og udvikling.

Planteamet er organisatorisk en del af Plan & Support, som er én ud af fem afdelinger i Teknik, Miljø & Udvikling. Planteamet har arbejdsplads i Den Blå Diamant, som er en moderne, åben og energirigtig kontorbygning placeret centralt i Skive.

Planteamet har et godt og uformelt arbejdsmiljø, der sammen med vores resultatorienterede tilgang til opgaverne, vægtning af kvalitet i opgaveløsningen og den gode service er med til at gøre Skive Kommune til en arbejdsplads med mulighed for udfoldelse og udvikling.

Om dig
Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund, der kan matche opgaverne, f.eks. ingeniør, arkitekt, landinspektør, eller lignende.

Vi lægger vægt på, at

  • du kan se og styrke den røde tråd mellem kommunens overordnede visioner og den konkrete planlægning
  • du har humor, gåpåmod og lyst til at sætte dig ind i nye områder
  • du har kendskab med Planloven
  • du har forståelse for brugen af GIS i planlægning
  • du har fokus på den gode dialog.

Om det praktiske
Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst, kvalifikationer og efter forhandling med din faglige organisation.
Du har mulighed for boligtilbuddet KIS-huset (Karriere i Skive) i forbindelse med din ansættelse.

Læs mere om tilbuddet  

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos plan- og supportchef Lars Peter Salhøj på tlf. 29 26 51 47 eller hos Carsten Dietz Pedersen på tlf. 99 15 68 37.

Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 5. juni.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 25.

Forventet tiltrædelse den 1. august.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

Søg stillingen her (digital formular)