Vestjobs
Horsens

Skitserende og projekterende arkitekt

Tilmeldingsfrist 23. september 2019

Kom med på holdet – og sæt dit præg på SKALAs arkitektoniske DNA

SKALA Arkitekter vækster, og vi løber rigtigt stærkt. Samtidig er vi i gang med at rodfæste vores arkitektoniske DNA, og det kan du være med til at realisere.

 

Til vores tegnestue i Horsens søger vi en arkitekt med solid erfaring, der kan forestå arkitektopgaver selvstændigt og være med til at løfte det samlede team og dermed bringe SKALA hen mod vores ambitiøse mål.

Hvis det lyder som noget for dig, og hvis du har 5-8 års erfaring – og gerne mere – så læs videre her.

 

Som skitserende og projekterende arkitekt på SKALA-holdet er du med til at:

  • Vinde nye, spændende konkurrencesager på baggrund af dit arkitektoniske bidrag til projektet, fordi du er lykkes med at dissekere udbuddet, trække essensen ud af det og omsætte det til et stærkt koncept med en skarp, visuel fortolkning.
  • Dele ud af din erfaring som skitserende arkitekt. Din sparring skaber værdi for dem og er med til at udvikle teamet som en enhed.
  • Aflevere velfunderede og realiserbare projekter i samarbejde med dit team.

Du vil indgå i en bred projektportefølje, som lige nu især byder på skole- og daginstitutionsprojekter, masterplaner og renoverings- og ombygningsopgaver samt en række boligprojekter. Derfor er det klart en fordel, hvis du har erfaring med projekter inden for pædagogik og læring.

 

Vi forestiller os, at du:

Er uddannet arkitekt og har erfaring fra forskelligartede projekttyper. Du har gode resultater med dig, hvor du har formået at omsætte essensen af byggeprogrammer, gennemskue processerne og håndtere dialog med diverse interessenter på projektet.

 

Hvem er dit nye team?

Fra tegnestuerne i Horsens, København og Oslo rådgiver SKALA i alle faser af arkitektfaget.

SKALA er en uformel tegnestue med en flad struktur og højt til loftet, hvor der er plads til at den enkelte kan udfolde sit potentiale. Den faglige kvalitet i projekterne og arbejdsfællesskabet er i fokus. I SKALA er vi cirka 40 kolleger fordelt på de tre tegnestuer, og vi prioriterer faglige og sociale arrangementer højt, så udviklingen fortsætter og så det er sjovt at gå på arbejde.

 

Sådan søger du stillingen

Der er tiltrædelse hurtigst muligt og vi holder ansættelsessamtaler løbende. Så skynd dig at sende din ansøgning af sted.

Send din ansøgning med CV til os på info@skala-ark.dk

Skriv gerne ”Arkitekt Horsens” i emnefeltet. Hvis du har mindre end 5 års erfaring, vil du ikke blive taget i betragtning til denne stilling.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Janne Brønden på jbc@skala-ark.dk eller 23 86 35 53

Se mere på skala-ark.dk/job