Vestjobs
Horsens

Skitserende arkitekt

Tilmeldingsfrist 28. februar 2020

SKALA Arkitekter vækster, og vi løber rigtigt stærkt. Samtidig er vi i gang med at rodfæste vores arkitektoniske DNA, og det kan du være med til at realisere.

Til vores tegnestue i København søger vi en arkitekt med 8-10 års solid erfaring, der kan forestå arkitektopgaver selvstændigt, være med til at løfte det samlede team og dermed bringe SKALA hen mod vores ambitiøse mål.

Hvis det lyder som noget for dig, så læs videre her.

 

Som skitserende og projekterende arkitekt på SKALA-holdet er du med til at:

  • Vinde nye spændende konkurrencer på baggrund af dit arkitektoniske bidrag til projektet, fordi du er lykkes med at dissekere udbuddet, trække essensen ud af det og omsætte det til et stærkt koncept med en skarp, visuel fortolkning.
  • Dele ud af din erfaring som skitserende arkitekt. Din sparring skaber værdi for dine kolleger og er med til at udvikle teamet som en enhed.
  • Aflevere velfunderede og realiserbare projekter i samarbejde med dit team.
  • Kan tale og skrive flydende dansk.

Du vil indgå i en bred projektportefølje, som lige nu især byder på skole- og daginstitutionsprojekter, masterplaner og renoverings- og ombygningsopgaver samt en række boligprojekter.

 

Vi forestiller os, at du:

Er uddannet arkitekt og har erfaring fra forskelligartede projekttyper. Du har gode resultater med dig, hvor du har formået at omsætte essensen af byggeprogrammer, gennemskue processerne og håndtere dialogen med diverse interessenter på projektet.

 

Hvem er dit nye team?

Fra tegnestuerne i Horsens, København og Oslo rådgiver SKALA i alle faser af arkitektfaget.

SKALA er en uformel tegnestue med en flad struktur og højt til loftet, hvor der er plads til at den enkelte kan udfolde sit potentiale. Den faglige kvalitet i projekterne og arbejdsfællesskabet er i fokus. I SKALA er vi cirka 55 kolleger fordelt på de tre tegnestuer, og vi prioriterer faglige og sociale arrangementer højt, så vi sikrer at vores fantastiske vækstrejse kan fortsætte, og at du og dine kolleger får en inspirerende og udfordrende arbejdsdag.

 

Sådan søger du stillingen

Send din ansøgning, CV og relevant portfolio til os. Notér i ansøgningen, hvor du har set jobopslaget. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning så hurtigt som muligt på mail til: job@skala-ark.dk. Tiltrædelse er snarest muligt. 

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte design- og konkurrenceleder Janne Brønden på jbc@skala-ark.dk / 2386 3553, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du kan også kontakte Partner og tegnestueleder Rene i Horsens, hvis du har spørgsmål til det daglige og hverdagen på tegnestuerne på rna@skala-ark.dk / 2386 2822.

 

Mere om SKALA 


Du kan læse mere om SKALA og tegnestuen her

Du kan også besøge os på Instagram og LinkedIn og få et indblik i hverdagen og de projekter, vi arbejder på. 

Vi glæder os til at høre fra dig.