Nyt fra branchen

SKALA Arkitekter rokerer på toppen

Mette Louise Jepsen er arkitekt og har stået i spidsen for SKALA Arkitekters aktiviteter i Østdanmark gennem de seneste tre år, og skal nu stå i spidsen for det norske indsatsområde.

SKALA Arkitekter gennemfører en intern ledelsesrokade, henter nye kræfter udefra og sætter ekstra tryk på det norske marked.

På SKALA Arkitekters tegnestuer i Horsens og København gennemføres der nu en intern ledelsesrokade, som dels betyder tilgang af en ny, skarp profil fra branchen, og samtidig frigiver erfarne kræfter til norsk satsning.

Jeppe Blohm Nielsen er således tiltrådt som tegnestueleder i København, mens den nuværende tegnestueleder Mette Louise Jepsen skal stå i spidsen for indsatsen i Norge.

Samtidig tiltræder Rene Nedersee Andersen som tegnestueleder i den jyske del af SKALA Arkitekter. Han har siden 2017 været ressourceansvarlig hos SKALA Arkitekter.

– Med tilgangen af en ny erfaren profil som Jeppe Blohm Nielsen styrker vi den sunde vækst, som vi er inde i i disse år. Vores succes skyldes i dén grad et stærkt team af kompetente og erfarne kræfter, og det samme skal nu sende os videre mod vores nye vækstmål, siger Kurt Ankjær, CEO i SKALA Arkitekter.

 

Offentlige, norske projekter i kikkerten
Det er især det norske marked, SKALA Arkitekter vil åbne mere op for med en dedikeret indsats.

Mette Louise Jepsen har hen over de seneste år skabt gode resultater i den københavnske afdeling, og nu skal hun prøve kræfter med Norge, hvor hun også tidligere har praktiseret.

 SKALA Arkitekter har mange offentlige projekter på referencelisten, og derfor er det primært det segment, man har i kikkerten:

– Det er blandt andet skoler, institutioner og pleje-sektoren vi især kigger mod i Norge. Fra det danske marked har vi solid erfaring og referencerne på plads, og det er også områder, der vil vækste i de kommende år, siger det fra Kurt Ankjær.

Han tilføjer, at tegnestuen i Horsens med Rene Nedersee Andersen bag roret ligeledes betyder, at der bliver frigivet flere ledelseskræfter til andre strategiske indsatsområder.

Jeppe Blohm Nielsen er netop tiltrådt som tegnestueleder for SKALA København. Jeppe har tidligere være afdelingschef hos ejendomsadministratoren DEAS’ byggetekniske afdeling, og kommer senest fra en stilling som markedschef i Gaihede ingeniører & arkitekter.

 


Rene Nedersee Andersen har været hos SKALA siden 2017, og han skal nu lede tegnestuen i Horsens og aktiviteterne i Vestdanmark.