Vestjobs
Nordvestjylland

Senior projektleder og business development

Tilmeldingsfrist 4. august 2019

Med reference til CEO ansættes du i en ny funktion som projektchef. Dine målsætninger er delt i to. Først og fremmest overtager og driver du de entrepriser og projekter, der har den største tværfaglige kompleksitet og kræver mest i forhold til forhandlinger med kunder og samarbejdspartnere. Samtidig bliver du nøgleperson i sammen med CEO, tegnestuechefen og øvrige kolleger at definere best practices i projektledelse, processer og metoder til at håndtere denne type ordrer, som hidtil har været løst af CEO og enkelte senior medarbejdere.

 

En ny og klarere defineret projektmodel kræver en anden måde at tænke på i forhold til planlægning, intern organisation, kommunikation, kalkulationer og samhandel. I denne ”nye kultur” går du forrest med det gode eksempel og samspiller med virksomhedens direktion, salg, tegnestue og produktion i forretningsudviklingen.

 

Stillingen er placeret på hovedkontoret i det nordlige Vestjylland. Herfra arbejder du med kontakt til entreprenører, bygherrer, arkitekter og rådgivere ud af huset samt i nært samarbejde med kolleger på tværs af din egen organisation. Et par dage om ugen er du formentlig ude af huset til projekt- og byggemøder eller lign. hos firmaets kunder og samarbejdspartnere på tværs af landet.

 

Projektledelse og byggeteknik

Du har indsigt i hele bygningskonstruktioner via din erfaring. Formentlig er du eller har du været projektleder hos en entreprenør, komponentleverandør, rådgiver eller lign. Afhængig af din erfaring kan du være uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller tekniker med det potentiale og den pondus, der skal til for at være lead på en ny satsning hos et større firma.

 

Som person har du overblik og er en god organisator. Samtidig er du en dygtig kommunikator, som får folk med. Du forstår, hvad der skal til for at implementere nye tiltag både organisatorisk og administrativt. Projektmedarbejdere skal motiveres, detaljerne skal være præcise og deadlines skal nås. Samtidig skal kunderne opleve kompetent sparring og det med- og modspil, som sikrer en professionel proces og en gensidig god forretning. Dette er du garant for.

 

Naturligvis har du styr på AB 92 og god indsigt i IT redskaber såsom Microsoft Office. Din bopæl er i Midtjylland, Vestjylland eller i det sydlige Nordjylland. Du har egen bil og mulighed for at arbejde med enkelte overnatninger af og til i andre dele af Danmark.

 

Potentialet er spændende

Her får du en central rolle i udviklingen af en veletableret virksomhed. Virksomhedskulturen er præget af faglighed og lyst til at levere de bedste løsninger. Du vil være en af de primære i at tilføje endnu mere forretningsudvikling og dynamik. Det kræver en person, som kan håndtere mange typer opgaver på en gang. Har du viljen og evnerne til at skabe sammenhold om den nye indsats, får du stor frihed under ansvar i denne nye funktion. For den rette kandidat kan der således på sigt være rigtig gode muligheder både for faglig og personlig udvikling.

 

PII Headhunting assisterer ved denne rekruttering. Firmaet får ikke kendskab til din interesse uden din accept. Yderligere information om datahåndtering kan findes på PII Headhuntings hjemmeside. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ulrich Thorsen fra PII på telefon: 9154 6500.

 

Send din ansøgning og dit CV mærket ”Projektchef” til ans@piihh.dk. Venligst anvend den e-mailadresse, du ønsker benyttet til svar på din ansøgning. Bemærk, at der indkaldes løbende til samtaler. I juli kan der være lidt længere svartid i forhold til bekræftelse og lign. på emails.

 

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at PII’s stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

 

Virksomheden

Virksomheden er traditionsrig og veletableret inden for byggeriet med projekter på tværs af landet inden for bygnings- og facadeelementer, facadeløsninger, delentrepriser, mv. Virksomheden har egne produktioner og montageteams, og er typisk underentreprenør og/eller elementleverandør til byggeri i både ind- og udland med hovedvægt på erhverv og industri.

 

For at fastholde sin markedsposition udvikles virksomheden i stigende grad til at påtage sig bredere entrepriser med øget fokus på hele bygningskonstruktioner, rådgivning om hele byggeriet, byggeledelse og ikke mindst kommercielt samarbejde med kunder, underentreprenører og håndværkere. Denne udvikling forventes at blive intensiveret.

 

Søg stillingen