Praktikpladser
København

Schul søger praktikanter / We are looking for interns!

Tilmeldingsfrist 15. september 2019

Vi søger praktikanter der kan lide at arbejde med detaljerne, kommunikation og den praktiske virkelighed. Du får indflydelse på opgaverne og en udfordrende praktikplads med en stejl indlæringskurve (hvis du vil). Vi skal løse små delikate opgaver for private og store offentlige sager.

 

Det kræver både engagement og overblik samt glæde ved at formidle visioner. Så vil du deltage aktivt i snakken og har lyst til at dykke ned i den verden hvor projektering, dialog og proces mødes, så vil vi meget gerne læse din ansøgning og mødes med dig.

Vi er ikke bange for at give dig ansvar og du får altid meningsfulde opgaver, som du kan præge helt i dybden samt mulighed for3D undervisning, kurser mv.

 

Har du lyst til at knokle med både tekniske forhold, visioner, brugerinddragelse, klimasikring, nye og historiske anlæg, så skriv kort og klart; fortæl os hvad du har af konkret erfaring og vis os gerne nogle eksempler på både, skoleopgaver, konkurrenceforslag eller andet du har arbejdet med. Vi glæder os til nye kolleger.

 

Deadline: 15. september – ansøgninger bliver behandlet løbende
Adresse: post@schul.dk

Mrk ansøgning: PRAKTIKANSØGNING