Ledig

Din karriere skal gerne fortsætte, selvom du er blevet ledig. Hos FAOD har vi de redskaber, der kan hjælpe dig videre i din karriere enten som lønmodtager, selvstændig eller som studerende på en efteruddannelse.
 
Hjælp til at komme videre i din karriere? – se vores karrieretilbud
 
Husk at melde dig ledig
Hvis du er berettiget til dagpenge som ledig, er det vigtigt, at du logger dig på jobnet.dk og melder dig ledig første dag efter at du er fratrådt. Vær opmærksom på, at hvis du er blevet opsagt og ikke har et nyt job, er det din arbejdsgiver, der skal betale de tre første ledighedsdage, de såkaldt G-dage. Du skal selv give din arbejdsgiver besked.

Blandt andet kan vores karriererådgivere hjælpe dig med at få afdækket, hvilke muligheder du har, og hvilken drømme, du måske skal overveje at sætte i bero.

Hvis du synes, at dit netværk er for tyndt, kan vi hjælpe dig med at knytte nye forbindelser, og vi kan rådgive dig om, hvordan du kan få foden inden for hos en virksomhed som virksomhedspraktikant, innobooster eller ansat med løntilskud.

Læs om dagpenge hos Akademikernes a-kasse

 
Spar penge
Hvis du er ledig, kan du få nedsat dit kontingent til Forbundet Arkitekter og Designere. Du skal blot udfylde en formular

Leder du efter nyt job – se jobportal her på hjemmesiden

Læs i menuen om FOADs forskellige tilbud til ledige.

Sidst redigeret: 16. juli 2018