Østjobs
Lyngby

Projektledere til Center for Arealer og Ejendomme

Tilmeldingsfrist 16. september 2019

Vil du være med til at udvikle en stor og forskelligartet portefølje af ejendomme? Vil du have stor indflydelse på løsningerne, have fokus på at skabe gode faglige miljøer, så de tilpasses borgernes og brugernes behov? Så har vi muligvis jobbet til dig her i Lyngby-Taarbæk Kommune.

 

Vi søger projektledere som brænder for udvikling af ejendomme til vores bygherreorganisation, der kan forestå udviklingen, udførelsen og driften af kommunens bygninger og anlæg.

 

Hvem er du?
Det er vigtigt for os, at du har erfaring som projektleder i byggebranchen, enten fra bygherre- eller driftsherreorganisationer, som rådgiver eller som udførende – men også at du er fagligt engageret, en teamplayer og kan samarbejde med mange forskellige interessenter.

 

Hvad kommer du til at lave?
Du bliver projektleder på bygge- og anlægsprojekter, hvor du kommer til arbejde med både små og store opgaver og hvor dit faglige bidrag er vigtigt i alle faser, fra idéfase til afleveringsforrentning.

 

Vi vægter, at opgaveporteføljen følger dine kompetencer og udviklingsønsker. De opgaver, som står for at blive løst, spænder fra mindre ombygningsopgaver til større byggeprojekter. Der vil også være opgaver, hvor tværgående analyser indgår i arbejdsprocessen. Fælles for projekterne er, at de er politisk bestemte, og at der i arbejdet indgår en bred interessentgruppe.

 

Vi udarbejder projektmateriale i samarbejde med eksterne rådgivere, og byggearbejderne udføres af eksterne entreprenører og leverandører. Du får som projektleder, ansvaret for sagsøkonomi, tidsplaner, statusrapportering, at indgå rådgiver-, entreprise- og leveranceaftaler, brugerkontakt, kommunikation generelt, og løbende opfølgning på potentiale- og risikoelementer i projekterne.

 

Hvad forventer vi af dig?
For at lykkes med opgaverne, er det vigtigt at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse, fx som arkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør eller lign.
  • Erfaring som projektleder i byggebranchen eller lign. Og derved er stærk til tværfagligt samarbejde, kommunikation, procesplanlægning og processtyring
  • Er både samarbejdsorienteret og kan arbejde selvstændigt
  • Har erfaring med eller synes det er interessant at arbejde i en politisk styret organisation
  • Kan kommunikere om komplekse faglige problemstillinger på en måde, som ikke-fagfolk kan forstå, da der skal udarbejdes oplæg til politiske beslutninger.

 

Du bliver ansat i en af Centerets afdelinger: ”Arkitektur og Ejendomsstrategi” eller ”Byggeri”. Fælles for begge afdelinger er, at du kommer til at indgå i stærke faglige fællesskaber, hvor du får adgang til masser af sparring, også hos centerets egne specialister inden for økonomi- og projektstyring. Afdelingerne er præget af en uformel omgangstone med gode sociale og professionelle relationer. Du vil også komme til at opleve kommunen på tværs i samarbejdet med de andre centre og brugerne lokalt.

 

Om arbejdspladsen:
Center for Arealer og Ejendomme er Lyngby-Taarbæk Kommunes byg- og driftsherreorganisation. Vi servicerer derigennem 55.000 borgere og 4.000 ansatte ved at vedligeholde og optimere kommunens ejendomme så som skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, svømmehaller, kontorejendomme, omsorgsboliger, flygtningeboliger, veje og grønne områder. Den kommunale bygningsmasse har et samlet areal på 240.000 m2, og vi har samtidig ansvaret for 200 km veje og stier samt 75 ha grønne arealer og 71 ha naturområder.

 

De kommende år byder på udvikling af skole- og dagtilbudsområdet, og på infrastrukturprojekter i flere byudviklingsområder og langs Letbanen.

Vi er midt i en omstillingsproces, hvor vi optimerer vores interne processer og højner det faglige kompetenceniveau gennem rekruttering og medarbejderudvikling. Er du med på rejsen, er et af vores mål, at vi gennem et stærkt fagligt miljø udvikler og forbedrer dit cv.

Hele centret består af 260 medarbejdere, hvoraf 50 af os er placeret på rådhuset. Du kan se organisationsdiagrammer m.m. på www.ltk.dk/kommune.

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker som projektleder og løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst gerne som specialkonsulent. Arbejdsstedet er Lyngby Rådhus, Lyngby Torv 17, 2800 Kgs. Lyngby, som er placeret 2 minutters gang fra Lyngby Station og tæt på motorvejsafkørsel.

 

Ansættelsesproces:
Første runde af ansættelsessamtalerne afholdes mandag d. 23. – onsdag d. 25. september. Anden runde af samtalerne afholdes torsdag d. 26. september. I forbindelse med anden samtalen får du en opgave, som du skal løse og præsentere for ansættelsesudvalget.

 

Ansøgningsfrist: 16. september 2019 kl.: 12:00

Søg stillingen 

 
Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte

Özgür Akpinar
Projektchef
Tlf.: 61 36 77 51
 
Gunnar Sigfredsson
Projektchef
Tlf.: 91 16 65 04