Vestjobs
Hobro

Projekteringsleder til tegnestuen

Tilmeldingsfrist 27. juli 2019

BM Byggeindustri A/S

har igennem 4 årtier leveret kvalitetsbyggerier i Danmark til yderst konkurrencedygtige priser. Vi er specialister i præfabrikeret modulbyggeri og har over de næste år mange projekter, som skal realiseres. Vi er i dag en af de største aktører på markedet indenfor præfabrikeret modulbyggeri, og vores ambition er fortsat, at præge markedet og udviklingen af det industrielle træbaserede og bæredygtige byggeri, langt ud i fremtiden.

 

BM Byggeindustri A/S

har flere store ordrer i hus og adskillige andre projekter i pipelinen, og søger derfor en erfaren og alsidig projekteringsleder til at have det overordnede interne projekteringsansvar for et givent projekt. Udfordringerne og ansvarsområdet er stort for den rigtige kandidat.

 

Projekteringslederens primære opgaver vil bl.a. være, at:

 • Udarbejde projektmateriale til brug i egen produktion og på byggepladsen. Dette vil ofte være med udgangspunkt i myndighedsprojekt/hovedprojekt.
 • Kontakt og koordinering med rådgivere/bygherre, ofte i samarbejde med projektleder.
 • Igangsætning og styring af myndighedskrav.
 • Koordinering med produktionen ift. best practice på bygbare løsninger.
 • Dialog og koordinering med underentreprenører ift. tekniske løsninger i byggeriet.
 • Udarbejde plan-, snit- detaljesæt samt produktionsgrundlag.
 • Deltage og forestå opstartsmøder i produktionen.
 • Koordinering med projektleder/byggeleder under hele byggeprocessen.
 • Deltage i projektgranskning før/under/efter salg.
 • Foretage internt tilsyn af projektløsninger i produktionen.
 • Hjælpe med effektivisering af standardiseringsopgaver.
 • Evt. udarbejdelse af statiske beregninger (Hvis ingeniøruddannet)

 

Projekteringslederen forventes at kunne bidrage med

Igennem hele projektprocessen er det dig, der har overblikket og er det koordinerende led internt i projekteringen, så der skabes sammenspil og fremdrift. Du drives af at være den, der både projekterer og styrer planlægningen. Din indsigt og naturlige evne til at følge op på aftaler, deadlines og udfordringer gør, at du altid kommer sikkert i mål og dine projekter lykkes, fordi du er proaktiv. Du ser muligheder og analyserer risici samtidig med at du er en stærk kommunikator og god til at lytte.

 

Dine kompetencer er sikkert

Du har typisk en længere erfaring fra et lignende job, med uddannelse som arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør. Du er imødekommende, udadvendt og god til at kommunikere på tværs af alle organisationsniveauer. Du formår at skabe tillid hos samarbejdspartnere, både internt og eksternt. Herudover arbejder du struktureret og målrettet og har evnen til at eksekvere på opgaven.

 

BM Byggeindustri A/S tilbyder dig

En udfordrende stilling hvor det til tider går rigtig stærkt, og hvor du løbende kan udvikle dig personligt og fagligt. Der er et ambitiøst og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige kolleger. Som organisation har vi en flad struktur med en uformel tone. Løn og personalegoder bliver forhandlet individuelt efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

 

Ansøgningen

sendes til CMO@bmbyggeindustri.dk Der vurderes løbende på ansøgere, og der forventes tiltrædelse hurtigst muligt. Ønskes der yderligere oplysninger om jobbet, kan der rettes henvendelse til Cuno Mouritsen på mobil nr. 20607572.