Østjobs
Hillerød

Projekterings / tegnestueleder til visionær tegnestue

Tilmeldingsfrist 1. august 2019

Velkommen hos HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundens drømme og give dem deres drømmehus. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige arkitekturer og materialer, som vi sammen med kunden skræddersyr til individuelle huse således vi opfylder kundes behov og ønsker. Vi er de førende på markedet og tæller godt 450 kolleger fordelt på 14 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk.

 

Daglig ledelse og egne projekteringsopgaver

Du bliver en del af HusCompagniets Hillerød afdeling med i alt 30 medarbejdere. Her får du ansvaret for tegnestuens 7 tegnere, som primært har baggrunde som bygningskonstruktører. Din opgave er at gå forrest og sikre en optimal planlægning af tegnestuens opgaver, og du indgår også selv i projekteringsopgaver på lige fod med dine medarbejdere. Vi bygger stort set ikke 2 ens huse, så der er nye udfordringer hele tiden.

 

Konkret betyder det, at du:

  • har det fulde ledelsesansvar i tegnestuen, hvor du står for ansættelser og MUS m.m.
  • planlægger ressourcefordeling af tegnestuens opgaver. Har det overordnede overblik
  • sikrer et godt samarbejde mellem salg, tegnestuen og produktionen for at optimere samarbejdet mellem afdelingerne
  • deltager i tværgående samarbejdsgruppe med de øvrige projekteringsledere i Danmark
  • indgår i det projekterende arbejde fra skitseringen af huse og udarbejdelse af byggeansøgninger til færdigprojektering

 

Et tæt samarbejde med ledergruppen

Som en del af ledergruppen i Hillerød sparrer du tæt med afdelingsdirektøren, salgschefen og den tekniske chef om afdelingens drift og udvikling. Derudover får du også et godt samarbejde med HusCompagniets 8 øvrige projekteringsledere, som er fordelt på vores lokationer over hele Danmark.

Samtidig får du muligheden for at sætte dit præg på og forme dit nye team – og give dem en god energi, så vi sammen leverer den gode holdpræstation. Her er fart over feltet, og vi vil kunne følge med den stigende efterspørgsel på vores produkter.

 

Fælles arrangementer – fra sommerfest til skitur

Du vil hurtigt mærke, at vi er en social virksomhed, der bl.a. har årlige sommerfester, skitur, julefrokoster, fælles sammenkomster efter arbejdstid og meget mere – noget du skal glæde dig til at blive en del af.

 

Projekteringsleder med god energi

Der er flere indgange til denne stilling. Men vi ser gerne, at du har:

  • ledelseserfaring fra byggebranchen, tegnestue mv. eller har erfaring med projektering og ambitioner om at gå ledelsesvejen
  • godt overblik og god til at planlægge samt overholde deadlines
  • en uddannelse som bygningskonstruktør, arkitekt eller har en anden tilsvarende baggrund
  • erfaring med konstruktion i Revit
  • forståelse for kundetilfredshed og er en dygtig kommunikator, så vi sikrer et højt serviceniveau overfor såvel vores kunder som kolleger

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Søren Ravn på tlf. 51 15 64 14. Se endvidere mere om HusCompagniet via dette link: https://www.huscompagniet.dk/.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt – vi holder løbende samtaler.

 

Søg stillingen