Nyt fra branchen

Plan1 Cobblestone Architects får to yngre partnere

Fra venstre: Martin Yde, bestyrelsesformand hos Plan1, Nicolaj Sevel, partner og markedschef for byggeri samt Kasper Rasmussen, partner og markedschef for bygherrerådgivning.

Arkitektfirmaet Plan1, der er en del af Cobblestone-koncernen, gennemfører et generationsskifte.

Plan1 Cobblestone Architects udnævnte i marts Jesper-Max Larsen til ny adm. direktør. I forlængelse heraf justerer virksomheden nu også på sin partnerstruktur for at understøtte nye strategiske tiltag og positionen i markedet, skriver Plan1 i en pressemeddelelse.

Virksomheden vil blive endnu dygtigere til at yde en langsigtet, kundeorienteret rådgivning i tråd med resten af koncernen, der blandt andet tæller Danmarks tredjestørste ejendomsforvalter, Cobblestone Property Management.

 

Bred bygherrerådgivning
Ind i partnerkredsen træder arkitekt, Nicolaj W. Sevel, og bygningskonstruktør, Kasper Bentzen-Bilkvist Rasmussen, begge 33 år, der afløser de to arkitekter, Henrik Suhr og Troels Lergaard.

– Vi vil gerne have mere fokus på den brede rådgivning til de professionelle bygherrer, som koncernen i forvejen servicerer, og det langsigtede forhold til bygherren. Det kan vi som en del af Cobblestone-koncernen, hvilket gør os unikke. Det er blandt andet det, jeg glæder mig til at arbejde videre med, siger Kasper Bentzen-Bilkvist Rasmussen, fungerende markedschef for bygherrerådgivning hos Plan1 Cobblestone Architects.

– Samtidig vil vi fokusere mere på at rådgive inden for bæredygtighed. Den grønne omstilling er kommet for at blive, og verdensmålene og DGNB-certificeringer er centrale konkurrenceparametre i bygge- og ejendomsbranchen. Vi vil herudfra skabe flere strategiske samarbejder på tværs af branchen og sammen løfte den bæredygtige udvikling, siger Nicolaj Sevel, markedschef for byggeri.

Plan1 Cobblestone Architects’ arbejder blandt andet med renoveringer, transformation af eksisterende bygninger samt restaurering og bæredygtighed. I mere end 30 år har firmaet især rådgivet boligforeninger. Selvom dette stadig udgør en del af ordrebogen, er andelen af mere traditionelle arkitekturopgaver markant større i dag end for bare fem år siden og stigende.

Se flere nyheder fra Plan1 Cobblestone Architects