Nyt fra branchen

Per Schulze bliver udviklingschef i By & Havn

Foto: By & Havn.

By & Havn har ansat arkitekt Per Schulze som ny udviklingschef. Han er uddannet arkitekt fra KADK i 1990.

By & Havn har ansat arkitekt Per Schulze som ny udviklingschef.

Han kommer fra en stilling som programchef i Realdania og har tidligere været planchef i Lokale og Anlægsfonden og været leder af byudviklingsprojektet ”Kvarterløft Nordvest” under Københavns kommune, skriver By & Havn i nyhederne.

Per Schulze skal bruge sin store erfaring inden for byudvikling til at fortsætte og udvikle det arbejde med byliv og fællesskaber, som By & Havn udfører i sine udviklingsområder. Desuden vil Per Schulze få ansvaret for den nye havnestrategi, som By & Havn udruller i de kommende måneder. 

– Jeg ser frem til samarbejdet med Per Schulze, som jeg kender fra tidligere ansættelser. Per vil med sin store erfaring være med til at skabe byrum og nye partnerskaber i vores udviklingsområder, som vil komme beboere og brugerne til gode. Per har en forkærlighed for og evne til at skabe innovative partnerskaber der fremmer kulturelle aktiviteter og det er jeg sikker på, vil blive taget godt imod, Siger administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro.

Fra hele DK til København
Per Schulze glæder sig over muligheden og ser frem til nye udfordringer.

– Det er jo altid med vemod, man forlader en stilling, som man har holdt af, men da denne mulighed bød sig, var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg har i min tidligere stilling arbejdet i hele Danmark, men glæder mig til at kunne fokusere på ét geografisk område alene og skabe gode muligheder for foreningslivet og bakke op om civilsamfundets ønsker til den gode by. København er jo en smeltedigel af gode idéer, som bare venter på at blive ført ud i livet.

Og Per Schulze ser især frem til at gå i konstruktiv dialog og i fællesskab finde gode løsninger. 

– Vi har aktive beboere og aktører, som ønsker at bidrage til at udvikle byen i den rigtige retning og jeg ser frem til at kaste mig ind i en frugtbar dialog med interessenter og parter, der vil være med til at udvikle byen og havnen, siger Per Schulze.

Per Schulze tiltræder stillingen 18. marts 2019.

 


Fakta om Per Schulze

Kort CV: 

2014 – : Programchef Realdania
2014 – 2008: Planchef i Lokale og Anlægsfonden
2008-2006: Udviklingskonsulent i Lokale og Anlægsfonden 
2006-2001: Projektchef/leder af Kvarterløft Nordvest
2001-1996: Byfornyelseskonsulent Kvarterløft Femkanten
1996-1992: Beboerrådgiver ved byfornyelsescentret Vesterbro
1990: Uddannet arkitekt m.a.a. fra KADK