Nyt fra branchen

Open Call til årets RE F O R M Design Biennale

RE F O R M Design Biennale 2020 opfordrer arkitekter, designere, kunsthåndværkere og kunstnere om at indsende projekter til biennalen.

Med dette års tema ”Anvendte eksperimenter” sigter RE F O R M Design Biennale 2020 på at undersøge, hvordan kreative eksperimenter kan udføres uden for det konventionelle udstillingsformat.

Hvordan kan åbne undersøgelser og kritiske spørgsmål flytte samfundet, borgere, virksomheder, uddannelsesinstitutioner, organisationer mv.

REFORM er forandringsprocessen. En ændring af form. En ændring af tankegang. En ændring af retningen. Vi sætter spørgsmålstegn ved, hvad vi allerede ved og opfatter som rigtige. REFORM er en fælles grund og en bevægelse for en ny generation af kreative praktikere, der ønsker at udfordre traditionelle måder at aktivere objekter, ideer og processer på.

Vi forventer at liste fem til 10 projekter, som vil blive fulgt nøje og videreudviklet af REFORM, inklusive feedback og diskussion. Målet er at implementere projekterne i løbet af 2020 og at præsentere fremskridtene for de shortlistede projekter i en publikation og ved en offentlig begivenhed ved udgangen af ​​2020.

 

Læs mere