Opstillingsprogram Birgitte Bülow 2019

 

Jeg er ansat som arkitekt/ byggesagsbehandler i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns kommune, hvor jeg desuden yder indflydelse som arbejdsmiljø repræsentant. Jeg er siddende medlem af repræsentantskabet (de sidste 2 år) og ønsker at genopstille for yderligere 2 år. Da jeg stillede op for 2 år siden var det for at gå mere aktivt ind i kampen for at sikre vores fagligheder i offentlige stillinger – dette er der fortsat brug for.

Arkitekt- og designfaget er under stigende pres fra et arbejdsmarked i stadig forandring. Sagen om Anne Black og det faktum at flere og flere designere og arkitekter arbejder gratis, vidner om behovet for en stærk fagforening.

Jeg kan se hvor vigtig en rolle vores faglighed spiller i forvaltning af byen og de mange interesser, der er på spil her. Vores faglighed har et særligt blik for at styre de processer byen har brug for – ikke mindst de store klimaspørgsmål.

De sidste to år har vi i repræsentantskabet arbejdet med at definere FAODs identitet. Nu vil jeg arbejde målrettet for at få flere arkitekter og designere placeret i strategiske stillinger – det skal sikre en bæredygtig udvikling med vores faglighed højt prioriteret.

Jeg vil desuden arbejde for at arkitekt- og designskolerne bliver mere integreret i samfundet f.eks. gennem formaliserede samarbejder med kommuner og andre interessenter.

Stem på mig.

Sidst redigeret: 15. oktober 2019