OK-18

Infomøde vedr. lånemodel – AFLYST

OBS: AFLYST PGA FOR FÅ TILMELDINGER. Skriv til faod@faod.dk og få direkte svar på dine spørgsmål. Forbundet publicerer efterfølgende FAQ her på hjemmesiden under OK-18.
Læs mere
OK-18

Konfliktkroner bliver mellem forbund og medlem

Uden en lånemodel bliver konfliktkassen tømt på kortere tid, og det vil tilsvarende tage medlemmerne længere tid at fylde den igen, siger formand for Forbundet Arkitekter og Designere. Repræsentantskabet anbefaler medlemmerne at stemme JA til lånemodellen.
Læs mere
OK-18

Lånemodel giver FAOD flere muskler

Forbundet Arkitekter og Designere er langt bedre rustet i en eventuel storkonflikt med en lånemodel til konfliktunderstøttelse, som får pengene til at række længere.
Læs mere
OK-18

Storkonflikt truer OK-18

Hvis vi skal følge historiens gang, så står vi over for en storkonflikt på det danske arbejdsmarked, skriver Magisterbladet, der har kortlagt de store danske arbejdskampe siden 1969.
Læs mere
OK-18

De sværeste OK-forhandlinger nogensinde

OK-18 forhandlingeren er i gang. Moderniseringsstyrelsen er gået fra at forhandle, når der er uenighed, til at lade jura afgøre, hvor langt de ansattes arbejdsvilkår kan trykkes på områder, der allerede er erhvervede rettigheder.
Læs mere
OK-18

Statsansatte beviser aftale om betalt frokost

Finansministeriet vil lade det være op til de enkelte arbejdspladser, om de vil opsige den betalte frokostpause. Men virkeligheden er, at Finansministeriet målrettet går efter, at offentlige ansatte sættes 2,5 timer op i arbejdstid om ugen uden tilsvarende lønstigning, skriver et samlet CFU-udvalg i en pressemeddelelse.
Læs mere
OK-18

DA analyserer lønkompensation hvis frokost skæres væk

Ny analyse fra DA tager afsæt i fuld lønkompensation, hvis den betalte spisepause for statslige ansatte aftales væk. Det er fuldstændig i tråd med holdningen i CFU, som entydigt går på, at Finansministeriet ikke bare kan fjerne den betalte spisepause.
Læs mere
OK-18

Staten angriber den betalte frokostpause

Medarbejderne skal sættes op i arbejdstid uden, at de får mere i løn for det. Det kan blive konsekvensen, hvis Finansministeriet får held til at inddrage den betalte frokostpause på de offentlige arbejdspladser.
Læs mere