OK-18

De sværeste OK-forhandlinger nogensinde

OK-18 forhandlingeren er i gang. Moderniseringsstyrelsen er gået fra at forhandle, når der er uenighed, til at lade jura afgøre, hvor langt de ansattes arbejdsvilkår kan trykkes på områder, der allerede er erhvervede rettigheder.
Læs mere
OK-18

Statsansatte beviser aftale om betalt frokost

Finansministeriet vil lade det være op til de enkelte arbejdspladser, om de vil opsige den betalte frokostpause. Men virkeligheden er, at Finansministeriet målrettet går efter, at offentlige ansatte sættes 2,5 timer op i arbejdstid om ugen uden tilsvarende lønstigning, skriver et samlet CFU-udvalg i en pressemeddelelse.
Læs mere
OK-18

DA analyserer lønkompensation hvis frokost skæres væk

Ny analyse fra DA tager afsæt i fuld lønkompensation, hvis den betalte spisepause for statslige ansatte aftales væk. Det er fuldstændig i tråd med holdningen i CFU, som entydigt går på, at Finansministeriet ikke bare kan fjerne den betalte spisepause.
Læs mere
OK-18

Staten angriber den betalte frokostpause

Medarbejderne skal sættes op i arbejdstid uden, at de får mere i løn for det. Det kan blive konsekvensen, hvis Finansministeriet får held til at inddrage den betalte frokostpause på de offentlige arbejdspladser.
Læs mere