Vestjobs
Give

Oase outdoors søger Industrial Designer

Tilmeldingsfrist 21. juni 2019

Er du klar til at udfolde dine evner og kreativitet indenfor udvikling og design af livstilsprodukter og samtidig blive del af et stærkt og dynamisk team? Har du ekspertise i design af innovative livsstilsprodukter, er du en stærk holdspiller og nyder du at tage ansvar for egen produktportefølje?

Så kunne du være rette kandidat til jobbet.

Vi giver dig her chancen for at udfolde dine evner og kreativitet indenfor udvikling og design af livsstilsprodukter og samtidig blive del af et stærkt og dynamisk team.

Vi søger

Vi ønsker at styrke vores udviklingsafdeling og søger derfor yderligere en industriel designer der trives med udfordringerne i at kombinere et højt tempo og en høj faglig standard. Vi har et internationalt miljø, hvor vægten er lagt på innovation, teamwork, engagement og kommercielt drive.

Konkret vil du indgå som en vigtig spiller i vores udviklingsteam, som består af både produktudviklere og produktchefer. Jobbet beskæftiger sig med hele produktudviklingscyklussen – fra produktidé på tegnebrættet til det salgsklare produkt.

Kvalifikationer

Vi forventer at du

 • er uddannet industriel designer el. har anden relevant uddannelse
 • er superbruger af Adobe Illustrator
 • har et godt brugerkendskab til Photoshop og SolidWorks
 • er idérig og kreativ med gode skitserings- og visualiseringsevner
 • har arbejdet med design baseret på skandinaviske traditioner
 • har min. 3 års erfaring med alle faser i en industriel designproces

Har du erfaring fra Outdoor branchen er dette en fordel.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og travl hverdag i en international organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en førende position. Du kommer til at arbejde sammen med et uformelt team, hvor kolleger brænder for at levere professionelt arbejde i et godt arbejdsklima. Og du vil lære branchen at kende til bunds ved at arbejde sammen med de dygtigste i markedet.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med lokation i Give.

Vi tilbyder dig desuden

 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning
 • Mad- og frugtordning
 • Fitnesscenter
 • Sociale arrangementer og events

Lyder det interessant?
Hvis du har brug for yderligere information, kan du læse mere om os her eller kontakte Lotte Simonsen på tlf. +45 51805626.

Send din ansøgning og CV til HR@oase-outdoors.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Oase Outdoors ApS er en dansk baseret virksomhed og en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor marked, hvor der afsættes til detailhandlen. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag 3 markante brands, som tilsammen dækker ethvert behov hos forbrugere indenfor camping og friluftsliv. Hver eneste dag sættes innovation og produktkvalitet øverst på dagsordenen. En indsats som belønnes med en stærk vækst samt masser af positive tilkendegivelser fra både kunder og samarbejdspartnere. Produkterne sælges på mere end 45 markeder verden over under varemærkerne; Outwell®, Easy Camp® og Robens®.