Nyt fra branchen

Nyt hotel ved Femøren

Illustration: AI Arkitekter.

AI Arkitekter står bag transformeringen af tidligere erhvervsbygninger til hotel. Gefion Group A/S er bygherre.

Hotelkæden Guldsmeden har netop indgået aftale med Gefion Group A/S om etablering af et hotel på hjørnet af Engvej og Hedegårdsvej ved Femøren Metrostation og Amager Strandpark. AI Arkitekter har tegnet projektet, skriver Gefion Group A/S i en pressemeddelelse.

Hotellet kommer til at ligge blot et Metro-stop fra Københavns Lufthavn.

Gefion Group A/S er bygherre og udvikler af det nye byrum ved Femøren Metrostation.

 

Illustration: AI Arkitekter.

Tidligere erhvervsbygninger
Det er de tidligere erhvervsbygninger på hjørnet af Engvej og Hedegårdsvej ved Femøren Metrostation, der har stået tomme og som nu bliver konverteret til et grønt og indbydende byrum på hele 23.200 kvm.

Hotellet bliver på ca. 270 værelser, som vil få en hel speciel lys og venlig indretning. Hotellet vil desuden omfatte wellness, pool samt et større fitnessområde.

Hotellet forventes at åbne dørene medio 2021.

– Vi glæder os til at kunne åbne vores 7. hotel i København med vores mere personlige boutique-hotel koncept. Beliggenheden er helt unik både i forhold til Københavns Lufthavn, Amager Strandpark, Royal Arena og ikke mindst iforhold til København, siger Marc Weinert, som sammen med sin kone Sandra Plesner Weinert ejer hotelkæden Guldsmeden.

Udover det nye hotel med stort fitnessområde vil det nye byrum omfatte dagligvarebutiken Netto, café, ungdomsboliger og en daginstitution.

Det nye byrum bliver grønt,indbydende og vil være en integreret del af den omkringliggende by og strand.

– Det nye byrum vi har udviklet på Engvej er ved at tage rigtig form, og aftalen med netop Guldsmeden er det helt rigtige for området. Byrummet ved Engvej bliver grønt, hyggeligt og spændende arkitektonisk. Det bliver et fantastisk område, og vi glæder os til den dag, hvor området bliver fyldt med liv, siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group A/S.

 
AI bag flere andre hoteller
AI Arkitekter står også bag omdannelsen af Daells Varehus til Hotel Skt. Petri og det gamle konservatorium i Niels Brock Gade til Nobis Hotel og desuden stået for totalrenoveringerne af d’Angleterre og Hotel Sanders i Tordenskjoldsgade.

 

Læs også om resten af projektet, som blev offentliggjort, da lokalplanen blev vedtaget.