Nyhed

UNI i Schweiz har brug for din mening

UNI i Schweiz beder om hjælp fra danske arkitekter til et ph.d.-projekt om at indtænke livscyklus for bygninger, for at imødegå effekten af energiforbrug og klimaændringer.

Arkitekter, ingeniører og udviklere fra ejendomssektorer opfordres til at deltage i en survey-undersøgelse udarbejdet af EPFL (École Polytechnique Fédérale de Lausanne) Universitet i Schweitz.

Undersøgelse er en del af et ph.d.-projekt, der har til formål at udvikle en brugercentreret metode til at vurdere livscyklus i tidlige designfaser af byggeriet.

Projektet tager udgangspunkt i, at effekten af klimaændringer og stigende energiforbrug kræver, at vi overvejer bygningens fulde livscyklus.

Imidlertid har forskerne brug for at afdække, hvordan byggeriet effektivt kan inddrage en realistisk designproces.

Ved at deltage i undersøgelsen bidrager danske arkitekter til en forskningsindsats, som kan have positiv indflydelse på de værktøjer, vi bruger eller kunne få adgang til og understøtter desuden integrationen af ​​mere holistiske bæredygtighedsmetoder i praksis.

Alle deltagere kan få adgang til resultatet af undersøgelsen ved at opgive email-adresse i slutningen af ​​spørgeskemaet. Resultatet af undersøgelsen ventes at foreligge om nogle måneder..

Det tager ca 8 minutter at gennemgå ​​spørgeskemaet, der i øvrigt ikke er til kommercielt formål, og alle indsamlede data bliver behandlet anonymt.

Yderligere information.

Bemærk:
Undersøgelsen henvender sig ikke til forskere eller undervisere.