Nyhed

Udfyld årets lønstatistik og vind biografbilletter

Bidrag til årets lønstatistik. Det er et vigtigt redskab, når der forhandles løn - jo flere, der deltager, jo stærkere et forhandlingsredskab får du og dine kolleger.

Brug bare ti minutter på at udfylde lønundersøgelsen til FAODs årlige lønstatistik, og vær med til at sikre et stærkt forhandlingsredskab for dig og dine kolleger. Statistikken er et vigtigt værktøj, ikke mindst for de arkitekter og designere, der er ansat uden for overenskomsterne.

Spørgeskemaet er sendt ud til de af vores medlemmer, der er privatansat uden for overenskomsten, selvstændige og studerende, der arbejder ved siden af studiet.

For de medlemmer, der er ansat inden for de overenskomstdækkede områder, har vi i år valgt at trække lønoplysninger fra forhandlingsstatistikkerne.

– Det er utroligt vigtigt, at så mange som overhovedet muligt svarer på det spørgeskema, som er dumpet ind i mail-boksen. Forbundets lønstatistik er et meget vigtigt redskab, når der skal forhandles løn, siger konsulent i FAOD Ib Sander-Hansen, der står for udarbejdelsen af lønstatistikken.

Undersøgelsen er helt anonym

Indsamlingen af lønoplysningerne foregår elektronisk via det link, som er blevet sendt ud til alle medlemmer på mail den 30. oktober. Der har du også modtaget et løbenummer, du skal indtaste, når du udfylder spørgeskemaet.

Der er biografbilletter på højkant, som vi trækker lod om blandt de medlemmer, der svarer inden tidsfristen udløber.

Undersøgelsen er anonym, og løbenummeret bruges alene i forbindelse med reminder-procedure og lodtrækning om biografbilletter.

Er der medlemmer, som ikke har fået mailen, kan det skyldes, at vi ikke har den rigtige mailadresse, eller at den er røget i spamfilteret. Så prøv at tjek det. Hvis ikke du har fået mailen, og den ikke er i dit spamfilter, kan du kontakte sekretariatet på faod@faod.dk eller telefon 32 83 69 90.

Svarfrist er senest søndag, den 18. november 2019, kl.12

Du bedes have din lønseddel for oktober 2019 klar, da du skal bruge den til besvarelsen af lønspørgsmålene.

Har du spørgsmål i forbindelse med lønundersøgelsen, er du velkommen til at kontakte forbundet på tlf. 32 83 69 90 eller på mail: faod@faod.dk