Nyhed

Seniorpraksis Prisen 2007

Seniorpraksis Prisen, der sætter spot på initiativer for seniormedarbejdere, uddeles for anden gang i december.  

Formålet med prisuddelingen er at sætte fokus på de mange danske virksomheder, som har taget initiativer, der gør en forskel for seniormedarbejderne.

Sidste år bød 56 danske virksomheder ind med initiativer, der er med til at fastholde seniormedarbejderne på arbejdsmarkedet et par år ekstra.
 
Prisuddeling i december
Uddelingen af Seniorpraksis Prisen finder i år sted i forbindelse med et møde i beskæftigelsesministerens Seniortænketank den 3. december 2007. Med den årlige uddeling af Seniorpraksis Prisen gør Beskæftigelsesministeriet opmærksom på de mange gode initiativer, der er gennemført for at fastholde seniorerne på arbejdsmarkedet.

Prisen blev første gang uddelt den 7. december 2006 som en del af Beskæftigelsesministeriets kampagne “Et par år ekstra gør en forskel”. En kampagne, som har skærpet fokus på de mange fordele, der er ved at fastholde seniorerne på arbejdsmarkedet.

Bag uddelingen af seniorpraksis Prisen står Beskæftigelsesministeriet, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Ledernes Hovedorganisation, Ældre Sagen og Børsen.

Klik her for at indstille din virksomhed til Seniorpraksis Prisen