Nyt fra branchen

Reframe Collection by Unidrain høster international hæder

Designvirksomheden Unidrain har vundet den meget prestigefyldte Good Design Award, som er stiftet af Charles og Ray Eames i 1950. Den ikoniske pris går til Unidrains sæbehylde og bruseskraber fra den æstetiske serie Reframe Collection.

I efteråret så Unidrains eksklusive tilbehørsserie Reframe Collection dagens lys. Få måneder efter lanceringen sikrer badeværelsesseriens sæbehylde med tilhørende bruseskraber Unidrain en plads i toppen af den internationale designelite.

 

En international dommerkomité tildeler nemlig seriens løsning til brusenichen den meget prestigefyldte Good Design Award. En af de ældste og mest anerkendte designpriser, som blev stiftet i Chicago i 1950 af arkitekterne Charles & Ray Eames, Edgar Kaufmann Jr. og Eero Saarinen.

– Vi er virkelig stolte af og meget beærede over, at Reframe Collection tildeles en af de mest ikoniske og ældste designpriser i branchen. Det er et skulderklap uden lige, siger Unidrains marketingchef Birgitte Arendsdorf Olsen.


Om Good Design Award

Den ikoniske designpris uddeles årligt af The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbejde med the European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies.

Juryen består af designere, arkitekter, journalister og kritikere fra hele verden.

Læs mere på www.good-designawards.com.