Nyhed

Invitation: Medlemsmøder om ny pensionsordning

Kom til medlemsmøder i Arkitekternes Pensionskasse 4. eller 5. marts 2020 (Aarhus og København) og hør om arbejdet med at skabe en ny pensionsordning for alle medlemmer.

Arkitekternes Pensionskasse arbejder på en ny pensionsordning til alle medlemmer. Derfor inviterer de til medlemsmøder i Aarhus og København, hvor du kan høre om udviklingen i din pension og arbejdet med at skabe den nye pensionsordning.

Medlemsmøderne bliver afholdt i pensionskassen 4. marts i Aarhus og 5. marts i København.

På mødet vil bestyrelsesformand, Cecilie Therese Hansen, give et indblik i omkostninger og afkast samt udviklingen i medlemsskaren. Derudover kan du høre om, hvordan der arbejdes for at tilbyde nye pensionsordninger til medlemmerne.

Markedsrente

Pensionskassen arbejder på at tilbyde en endnu bedre pensionsordning til alle medlemmer, der sikrer det højest mulige afkast, og som i højere grad passer til den enkeltes alder og livssituation. Den nye ordning er med markedsrente, som giver alle medlemmer en investeringsprofil, som passer til deres alder. Med en ny ordning følger også forbedrede og mere fleksible forsikringer.

Læs mere og tilmeld dig her.