Nyhed

Godt nytår fra formanden

Videohilsen fra forbundsformand Peter Toftsø: Et fantastisk år med tegnestuebesøg, flere nye medlemmer og flere tillidsfolk. Og lidt om OK-18 og en opfordring til at huske at fortælle kolleger om FAOD.

Godt nytår fra formand for Forbundet Arkitekter og Designere:

Tak for et fantastisk 2017. Et af de helt store højdepunkter var, da vi var ude og besøge 20 tegnestuer.

Takket været vores mange tillidsrepræsentanter blev vi inviteret indenfor og tale med jer om vores overenskomst. Det var fantastik at møde jer på jeres hjemmebane og få lov at fortælle om vores overenskomst. For det er nu i skal i gang med at lønforhandle og bruge overenskomsten.

I 2017 har vi også oplevet en stor fremgang i antallet af tillidsfolk. Vi er nu oppe på 150 tillidsrepræsentanter i Forbundet.

Det er fantastisk og det gør, at vi kan holde hånd i overenskomsten og sikre gode løn- og ansættelsesvilkår.

Vi står også overfor OK-18. I over 30 år har retten til betalt frokost været en del af vores aftale med arbejdsgiverne. Det bliver et stort stridspunkt ved OK-18. Kæmp for det. 

Der er også kommet 200 nye fuldt betalende medlemmer af forbundet. Det er dejligt, at vi har et forbund så mange gerne vil være medlem af. Husk at sige det til din kollega.

Jeg glæder mig til at se jer til vores arrangementer, på tegnestuerne og på kontorerne rundt omkring og ønsker jer et godt 2018.