Nyhed

FAODs studiemedlemmer får gratis adgang til Politiken Byrum

Nu tilbyder FAOD alle vores studentermedlemmer gratis, ubegrænset adgang til Politiken Byrum, JP Politikens nye digitale medie om arkitektur, byudvikling og planlægning.

Som studentermedlem i FAOD har du nu mulighed for at tegne abonnement på Politiken Byrum – helt gratis. Her får du nyheder, baggrundsartikler, inspiration og debat om, hvad der rør sig inden for dansk arkitektur og planlægning.

Det digitale nyhedsmedie blev lanceret af JP Politiken i april måned og henvender sig til alle, der er optaget af eller arbejder professionelt med arkitektfaget. Mediet dækker både politiske, økonomiske og æstetiske aspekter af arkitekturen, især med et spørgsmål for øje: ”Hvordan skaber vi bedre byer?”.

Redaktionen ønsker, sammen sine læsere, at skabe en levende debat, hvor markante stemmer diskuterer byernes udvikling. Så følg med og bland dig!

Du får selvfølgelig adgang både på web, mobil og tablet.

Tilmeld dig

Er du studerende og medlem af FAOD, så log dig ind i FAODs medlemsdatabase og afkryds, at du ønsker abonnement på Politiken Byrum.

Er du ikke allerede medlem af FAOD, så meld dig ind og få Politiken Byrum og mange andre fordele. Du kan altid kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Politiken Byrum sælger primært abonnementer til virksomheder, derfor har det ikke, på nuværende tidspunkt, været muligt for FAOD at forhandle en aftale, der gælder alle medlemmer.