FEDT OG FRYNS

Nik chefen en lønskalle

Hold på din ret, kræv mere i løn og pas på snyd med ny minimumsløn.
Read more
NEW AARCH

Gyldne øjeblikke kan høres

NEW AARCH: Der skal gå 10 år førend ADEPT igen får muligheden for at bygge en arkitektskole. Første gang gik landet konkurs. Interview med det ene hold arkitekter bag stregerne til den nye arkitektskole.
Read more
NEW AARCH

Udbud for NEW AARCH i gang

Den endelige udbuds- og samarbejdsform til den nye arkitektskole i Aarhus er nu offentliggjort.
Read more
Nyhed

Ny generation af politiske arkitektspirer

- Det er som om, at det skal handle om arkitektur og design, før vi tør blande os, siger Marcus Vesterager, stud.cand.arch og socialdemokratisk kandidat til Københavns Borgerrepræsentation .
Read more
Nyhed

Forbundets TR-folk samlet til seminar

For første gang i forbundets historie var tillidsfolk fra både det offentlige og private område samlet til det årlige TR-seminar på Musholm ved Korsør.
Read more
Hall of Fame

Gottlieb Paludan Architects vinder den norske Betongtavlen

Den norske betonpris Betongtavlen gives til byggerier, hvor beton er anvendt på miljørigtig, æstetisk og teknisk fremragende vis. I år går Betongtavlen til den nye højhastighedsstation i Holmestrand, der er designet af Gottlieb Paludan Architects.
Read more
Hall of Fame

Nordic – Office of Architecture vinder konkurrence om Nyt Børnehus i Skibby

Nordic – Office of Architecture har i samarbejde med Hundsbæk & Henriksen ingeniører, VEGA Landskab, pædagogisk konsulent Marie Martinussen og totalentreprenør Bang Nielsen vundet konkurrencen om Nyt Børnehus i Skibby.
Read more
Hall of Fame

Huset Nyvang i Randers kåret som Årets Sundhedsbyggeri

Nohrcon har netop kåret Huset Nyvang i Randers som Årets sundhedsbyggeri 2017 på konferencen ”Byggeri af fremtidens plejebolig” foran tre andre projekter. Huset Nyvang er tegnet af Friis og Moltke mens ByMUNCH har været landskabsarkitekter på projektet.
Read more
Hall of Fame

Faber Headquarters vinder The American Architecture Prize

Det blev det italienske firma, Faber Industrie Spas nye hovedkvarter, der vandt The American Architecture Prize. Hovedkvarteret er tegnet af GEZA, der ligeledes er italiensk.
Read more
OK-18

DA analyserer lønkompensation hvis frokost skæres væk

Ny analyse fra DA tager afsæt i fuld lønkompensation, hvis den betalte spisepause for statslige ansatte aftales væk. Det er fuldstændig i tråd med holdningen i CFU, som entydigt går på, at Finansministeriet ikke bare kan fjerne den betalte spisepause.
Read more