Medlemsportræt

Karrieren begyndte efter 50

Han blev arkitekt i 1983 men fik først sin første længerevarende ansættelse som arkitekt i 2006. Troels Munk-Olsen har valgt en vej gennem livet, der måske ikke har givet ham en stjernekarriere, men som til gengæld har givet ham et godt liv
Læs mere
Nyt fra branchen

113 lejligheder i det centrale Hillerød

Der skal opføres 113 lejligheder i en 8.000 kvadratmeter store ejendom i det centrale Hillerød. Projektejendommen er tegnet af Årstiderne Arkitekter.
Læs mere
Nyt fra branchen

By&Land vil have regionale bygningskulturråd

Kommunernes ansvar for bevaringsværdige bygninger og bymiljøer bliver ikke løftet godt nok alle steder. Derfor vil By&Land have otte regionale bygningskulturråd.
Læs mere
Nyt fra branchen

Henning Larsen bag stort projekt i Toronto

Nyt projekt fra Henning Larsen bringer socialt liv til Toronto efter Skandinavisk forbillede.
Læs mere
Nyt fra branchen

RUBOW vinder børnehus på Flyvestation

RUBOW arkitekter skal i samarbejde med Jorton, Orbicon, Center for Bygningsbevaring omdanne en tidligere officerskole på Flyvestation Værløse til et tidssvarende og inspirerende børnehus.
Læs mere
Nyhed

Stem for designere og arkitekters muligheder for at skabe løsninger

Valgkampen er i gang, og FAOD opfordrer de politiske kandidater til at styrke de kunstneriske uddannelser, indføre sociale klausuler på rådgivningsydelser og fjerne anlægsloftet, så kommunerne igen kan investere i vores fælles ejendom.
Læs mere
Nyt fra branchen

Cirkulær platform for modebranchen

Ny cirkulær platform åbner nye forretningsmodeller for modebranchen. I løbet af de kommende måneder tilbydes kunderne mulighed for at leje tøj ved hjælp af Continueds platform.
Læs mere
Nyt fra branchen

Sverige henter inspiration til skolebyggeri hos århusianske tegnestuer

En svansk delegation fra Sveriges kommuner og landsting samt den Specialpedagogiska Skolmyndigheten kommer til Aarhus, hvor de skal inspireres af byens skolebyggerier og tegnestuer med speciale i undervisningsarkitektur.
Læs mere
Nyt fra branchen

10.000 kvm udlejningsboliger i Høje Taastrup

Vilhelm Lauritzen Arkitekter står bag nyt projekt med 10.000 kvm udlejningsboliger og 350 kvm publikumsorienteret erhverv.
Læs mere
DEBAT

Flere kvinder, tak

Arkitektskolen Aarhus har kun én kvindelig professor. Hun peger på, at der er et problem i arkitektbranchen, og at kvindelige arkitekter bør findes på alle niveauer. Vi ansætter de bedst kvalificerede og skelner ikke til køn, svarer rektor
Læs mere