Nyhed

Sammenholdet har lidt et knæk

Det lange sammenhold mellem fagforbundene led i nat et knæk, da FOA indgik en delaftale på det regionale område udenom FTF og Akademikerne. Aftalen betyder, at FOAs medlemmer sikres en lønramme på 8,1 % og dækker 40.000 ansatte i regionerne
Læs mere
Nyt fra branchen

Snakkekasse nomineret til designpris

Et samarbejde med specialskole har ført Designskolen Kolding direkte i finalen til en Danish Design Award
Læs mere
Nyt fra branchen

Bygninger som kan genbruges

Hver gang en investering eller en erhvervsindsats lander i deres kommune, jubler lokalpolitikerne. Tænk bare på Apples datacentre, som skal bygges i Viborg og Aabenraa. Kommunalpolitikerne glædes over de nye arbejdspladser, og at kommunen kan tiltrække nye borgere fra arbejdsstyrken. Men hvordan sikrer kommunerne sig, at anlægsbudgettet ikke går amok, når de eksempelvis internationale investeringer er landet, og tilflytterne efterspørger nye erhvervsbygninger eller børnehaver til deres børn?
Læs mere
Nyt fra branchen

Bylivsskabende arkitektur på Godsbanen i Aarhus

Udvendige trapper og terrasser i seks etagers højde samt et solbelyst indvendigt atrium er nogle af grebene bag et nyt kontor-og parkeringshus på Godsbanen i Aarhus. Det er dagligvarekæden Lidl, der planlægger et nyt hovedkontor i bydelen, og LINK arkitektur har designet byggeriet. LINK arkitekturs intention har været at skabe arkitektur, der understøtter byliv og aktivitet - og som man løbende kan ”bygge” videre på.
Læs mere
Stress

Stress er stadig tabu

Stress er stadig ikke rigtig noget, man taler om rundt på arbejdspladserne. Det kan gøre det svært, hvis man lider af stress og ikke har nogen at tale med det om, og tanken om ’den robuste medarbejder’ kan være med til at tabuisere stress. Heldigvis er der forandring på vej, mener Stine Munch-Nielsen, karrierekonsulent hos FAOD
Læs mere
Nyt fra branchen

3000 m2 domicil renoveret

I oktober 2017 flyttede det danske advokatfirma Lundgrens ind i et nyt 3000 m2 stort domicil i det nordlige København. Indretningen af det nye kontor er et led i en gennemgribende revitalisering af hele Lundgrens’ brand, og opgaven var derfor at skabe en indretning som understøtter virksomhedens DNA, vision og visuelle identitet.
Læs mere
Stress

FAOD sætter fokus på stress

Der tales om stress som aldrig før, og medierne er fyldt med historier om folk, der går ned med stress og hvad man bør gøre, hvis man har stress. Hos FAOD mærker vi også, at vores medlemmer påvirkes at stress, og vi bringer derfor i den kommende tid en række historier, der sætter fokus på stress på arbejdspladsen.
Læs mere
Nyhed

Du skal selv betale 1. maj og Grundlovsdag

Du har kun ret til betalte fridage 1. maj og Grundlovsdag, hvis det er aftalt eller kutyme på arbejdspladsen.
Læs mere
Nyhed

Mere træ i byggeriet

Building Green har netop holdt en todages messe i Aarhus, der var godt besøgt af mange forskellige parter fra byggebranchen. Både arkitekter, ingeniører, producenter og andre interesserede var mødt talstærkt op på messen, hvor det centrale emne var at få mere bæredygtighed ind i byggeriet.
Læs mere
OK-18

Konflikten udskudt igen

Forligsmand Mette Christensen besluttede tidligt onsdag morgen at udsætte konflikten.
Læs mere