Nyhed

Genvalg til bestyrelsen i FAOD

Formand for Forbundet Arkitekter og Designerne; Peter Toftsø er enstemmigt genvalgt for tredje periode i træk af et enigt repæsentantskab. Yderligere blev resten af bestyrelsen genvalgt for en to-årig periode.
Læs mere

Mindeord: Arkitekt Lone Nystrup

Arkitekt Lone Nystrup er her ikke mere. Hun har i perioden 2006 og frem til sin død i 2017 repræsenteret forbundet i forskellige udvalg og i repræsentantskabet. Forbundet mindes Arkitekt Lone Nystrup.
Læs mere
Nyhed

Ny kurator for Den danske pavillon på Arkitekturbiennalen i Venedig

Dansk Arkitektur Center har i samarbejde med Kulturministeriet, Realdania og Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg udpeget Natalie Mossin, institutleder for Institut for Bygningskunst og Teknologi ved KADK, som kurator for den danske pavillon ved Venedigbiennalen.
Læs mere
Nyhed

Forbundsformand på OK-roadtrip igen

Forbundet Arkitekter og Designere er på farten igen. Denne gang havde Schmidt Hammer Lassen i København inviteret forbunds-toppen til en snak om Arkitektoverenskomsten.
Læs mere
Nyhed

Ramt af udflytning? Ring til forbundet

Umiddelbart bliver ingen FAOD-medlemmer ramt af den statslige udflytning af arbejdspladser. Men Forbundet opfordrer medlemmer, der mener, at de kan blive berørte til straks at henvendes sig til sekretariatet.
Læs mere
OK-18

Storkonflikt truer OK-18

Hvis vi skal følge historiens gang, så står vi over for en storkonflikt på det danske arbejdsmarked, skriver Magisterbladet, der har kortlagt de store danske arbejdskampe siden 1969.
Læs mere
Nyhed

Skal din arbejdsplads vinde Arbejdsmiljøprisen i 2018?

Har din arbejdsplads knækket koden til det gode arbejdsmiljø? Så indstil jer til årets arbejdsmiljøpris og være med til at inspirere andre. Fristen er den 1. februar 2018.
Læs mere
Fagfeen

Et mindset, som kan forandre din karriere i 2018

Stop med at beklage dig, træf de rigtige valg og lær´ at tackle din frygt. Tre tips til at tage magten over dit arbejdsliv 2018.
Læs mere
Nyhed

Godt nytår fra formanden

Videohilsen fra forbundsformand Peter Toftsø: Et fantastisk år med tegnestuebesøg, flere nye medlemmer og flere tillidsfolk. Og lidt om OK-18 og en opfordring til at huske at fortælle kolleger om FAOD.
Læs mere
Nyhed

Kreativ byplanlægger fik straks job

Nellie Veller Hansen valgte at tage et kursus som byplanlægger, og det gav straks pote i form af en stilling som byplanlægger og projektleder i Skive Kommune. Hun er meget glad for sit job og især, at det giver plads til, at hun kan udfolde sin kreative side.
Læs mere