Nyhed

Omkring 100 arkitekter og designere opsagt som følge af coronakrise

FAOD har kendskab til opsigelser på 31 virksomheder i marts måned, men lige så mange har indgået aftaler om nedsat arbejdstid og andre løsninger, der fastholder medarbejderne.
Læs mere
Nyhed

Viden om medlemmers indkomstforhold skal afdække behov fra hjælpepakker

Selvstændige og freelancere med sammensatte indkomster risikerer at falde uden for regeringens hjælpepakker. FAOD udsender efter Påske en undersøgelse, der skal gøre os klogere på medlemmernes indkomstforhold og deres mulighed for at søge kompensation for tabt indkomst som følge af coronavirus.
Læs mere
Nyt fra branchen

Vallensbæk får 116 svanemærkede boliger

PKA bygger 116 svanemærkede boliger af Vilhelm Lauritzen Arkitekter som del af nyt grønt område i Vallensbæk.
Læs mere
Nyt fra branchen

LINK bag verdens mest bæredygtige byggeri

LINK arkitektur bag verdens første nul-udledningsbyggeri med dokumenteret klimaregnskab, der viser totalt Co2-udslip med tilsvarende kompensation af energiproduktionen.
Læs mere
Råd og jura

Offentligt ansatte skal holde op til 5 fridage

Offentligt ansatte, der er hjemsendt, pålægges at holde op til 5 fridage frem til og med 13. april 2020. Der opfordres til dialog om placeringen.
Læs mere
Nyt fra branchen

Podcast om bæredygtigt dansk byggeri

Ny sæson af renoverings-podcast går tæt på bæredygtigt dansk byggeri.
Læs mere
Råd og jura

Få svar på corona-spørgsmål

Hvad må du? Hvad kan du, og hvad kan du sige nej til? Drøft løbende konsekvenserne af corona på arbejdspladsen og kontakt FAOD, hvis du er i tvivl om din arbejdssituation. Nyheden opdateres løbende.
Læs mere
Nyhed

Afgangsprojekt i karantæne

De studerende er blevet sendt hjem og ved ikke, hvornår de ses igen. Afgangsstuderende, der laver projekt sammen, forsøger at gøre det over Skype, og usikkerheden over eksamensforløbet trænger sig på. Vi har talt med to afgangsstuderende Thorbjørn og Hanna fra KADK om hverdagen i isolation.
Læs mere
Nyhed

Stem om den nye Arkitektoverenskomst

URAFSTEMNING: Torsdag eftermiddag den 2. april kan medlemmerne stemme om forliget med DI. FAOD anbefaler et ja. Hold øje med din private mail.
Læs mere
Nyhed

Hvad gør du, hvis din arbejdsgiver går konkurs

Hvis din arbejdsgiver går konkurs eller lader være med at udbetale din løn, er det vigtigt, at du handler hurtigt, for hvis du lader være med at gøre noget, risikerer du at gå glip af den løn, din arbejdsgiver skylder dig.
Læs mere