Nyt fra branchen

Ny Partner og tre Associated Partners i Arkitema

Foto: Lars Just.

Arkitema Architects har valgt at udvide partnerkredsen og har udnævnt én ny Partner og tre Associated Partners.

Head of Design i Arkitema Architects, Emil Carstens, er blevet udnævnt til Partner i virksomheden. Emil har arbejdet for Arkitema siden 2005 og blev sidste år udpeget som designchef, skriver Arkitema i en pressemeddelelse.

Til dagligt arbejder Emil i Arkitemas konkurrenceafdeling i Aarhus, hvor hans talent for arkitektur og formgivning kommer til udtryk gennem udvikling af store arkitektkonkurrencer. Han har blandt andet haft en stor andel i det nye besøgscenter ved Hammershus Slotsruin, nye boliger ved Kronborg Strand og Børneriget, det kommende børnehospital ved Rigshospitalet.

Som Head of Design er en af Emils opgaver at vejlede og inspirere yngre arkitekter, samt at stå i spidsen for en faglig og æstetisk tilgang til udviklingen af projekter. Han har en helt særlig evne til at varetage alle dele af et projekt og dermed kan han med en stærk analytisk tilgang sikre nogle utroligt vellykkede og helstøbte projekter.

 

Tre nye skandinaviske Associate Partners
Med vækst på de skandinaviske markeder har Arkitema også valgt at udnævne tre personer til Associated Partners – én fra hvert af de tre lande virksomheden opererer i. I Danmark er der tale om Anders Warmdahl Mikkelsen, der til daglig arbejder fra kontoret i Aarhus, mens norske Per-Olav Hagen og svenske Britta Forestier også er blevet udnævnt til Associated Partners.

Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag Skandinaviens 5. største og Danmarks største arkitektvirksomhed med over 550 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø. Arkitema ejes af COWI A/S.