Nyhed

Nu bygges Sandkaj Brygge i Nordhavn

Entreprenøren C.G. Jensen er gået i gang med at etablere den 400 meter lange brygge langs Sandkaj for By & Havn. Bryggen forventes at stå færdig inden årsskiftet, hvorefter hele Sandkaj står færdigt som Nordhavns ansigt mod byen, skriver By & Havn i nyhederne.

 


Illustration fra By & Havn

 

Entreprenøren C.G. Jensen har stor erfaring med konstruktion på vand, og opgaven med Sandkaj Brygge er en af de mere interessante. Og så har anlægsarbejderne byens bedste udsigt.

– Vi er glade for i CG Jensen A/S, at vi endnu engang kan arbejde sammen med By & Havn om et flot og spændende projekt som opførelsen af Sandkaj. Vores tidligere erfaringer med blandt andet opførelsen af Kalvebod Bølge betyder, at vi har den fornødne viden om den slags arbejder. Jeg er derfor sikker på, at vi i CG Jensen A/S leverer Sandkaj i vores sædvanlige høje kvalitet og ikke mindst til den aftalte tid. Vi glæder os til at komme i gang, siger Jørn E. Asmussen, Divisionschef i C.G Jensen til By & Havn.

 

Illustration fra By & Havn

 

Med færdiggørelsen af Sandkaj Brygge i slutningen af 2016, markeres samtidig færdiggørelsen af hele Sandkaj, hvor de sidste boligbyggerier langs vandet også forventes klar til indflytning i løbet af i år. Dermed bliver det, man kan kalde Nordhavns ansigt mod byen, færdigetableret.