Østjobs
København

NORDIC – OFFICE OF ARCHITECTURE SØGER DESIGN LEDER I DANMARK

Tilmeldingsfrist 1. september 2019

Nordic Danmark søger en ledende skitserende arkitekt som udover at være en begavet arkitekt med talent for stærk konceptudvikling også formår at være en proaktiv, inspirerende og motiverende leder.

Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt og har minimum 7-10 års erfaring med projektudvikling og konkurrencer. Derudover forventer vi at:

  • Du arbejder struktureret og kan lede og styre et projekt fra start til slut
  • Du tager ansvar og viser engagement
  • Du har evnen til at etablere en positiv dialog og skabe tryghed for både projektteamet og kunden
  • Du har lyst til at indgå i tværfaglige projektteams med andre tegnestuer, ingeniører og specialister
  • Du fungerer fint med mange bolde i luften
  • Du kan formulere dig og skrive på dansk
  • Du har et godt humør og positiv indstilling til alle typer opgaver

 

Om Nordic

Nordic består af +200 medarbejdere fordelt på kontorer i Oslo, København, Reyjkjavik og London. Nordic København er en mindre tegnestue bestående af arkitekter og konstruktører med mange års erfaring fra nogle af Danmarks mest anerkendte tegnestuer. Vores store norske bagland giver os mulighed for at arbejde med spændende opgaver i både stor og lille skala. Vi er en tegnestue, med stor fokus på æstetik og detalje, som vi mener danner grundlag for arkitektur på højeste niveau. Vores stærke faglige fundament kombineret med høje ambitioner gør Nordic DK til en helt særlig dynamisk tegnestue, som tror på, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

 

Ansøgning

Har du lyst til at blive en del af vores team så send en ansøgning med CV og portfolio til vores CEO, Sofie Peschardt, på sp@nordicarch.com Vi holder samtaler løbende med henblik på snarlig ansættelse. Har du spørgsmål om stillingen, er du også meget velkommen til at kontakte Sofie på ovenstående email eller tlf. +45 6170 2405.

 

Deadline 1. september 2019

 

Læs mere om Nordic – Office of Architecture her: www.nordicarch.com