NEW AARCH

Første spadestik til ny arkitektskole i Aarhus

Mandag den 28. januar var dagen, hvor det første spadestik til den nye arkitektskole i Aarhus blev taget. Stemningen var høj i Godsbanens foyer, hvor alle interesserede var mødt frem, og hvor rektor Torben Nielsen indledte arrangementet, og Ingelise Bogason, bestyrelsesforkvinde for Arkitektskolen Aarhus bød velkommen til den festlige dag.
Læs mere
NEW AARCH

Når staten ringer, så lytter man

Danmarks første nybyggede arkitektskole kommer først rigtig til at leve, når de studerende flytter ind. Og det er sådan det skal være, siger arkitekterne bag stregerne til den bygning, der har rumsteret i arkitektbranchen i over 50 år.
Læs mere
NEW AARCH

Gyldne øjeblikke kan høres

NEW AARCH: Der skal gå 10 år førend ADEPT igen får muligheden for at bygge en arkitektskole. Første gang gik landet konkurs. Interview med det ene hold arkitekter bag stregerne til den nye arkitektskole.
Læs mere
NEW AARCH

Udbud for NEW AARCH i gang

Den endelige udbuds- og samarbejdsform til den nye arkitektskole i Aarhus er nu offentliggjort.
Læs mere
NEW AARCH

Uerfarne arkitekter har også gode ideer

Med en todelt konkurrencefase trak Bygningsstyrelsen også uerfarne arkitekter ind i kampen om millionkontrakten på den nye Arkitektskole.
Læs mere
NEW AARCH

Ny arkitektskole tegnes af nyuddannede

Nyetablerede Vargo Nielsen Palle med tre nyuddannede i spidsen løber med projektkonkurrencen om NEW AARCH i Aarhus
Læs mere
NEW AARCH

Fire lande dyster om streger til ny arkitektskole

​Bygningsstyrelsen udskriver i samarbejde med Arkitektskolen Aarhus international projektkonkurrence om ny arkitektskole i Aarhus.
Seks tegnestuer fra henholdsvis Japan, Frankrig, Sverige og Danmark dyster om opgaven.
Læs mere
NEW AARCH

Vinderne af idékonkurrencen om ny arkitektskole i Aarhus

Erik Giudice Architects, Sverige/Frankrig og Brian Vargo, Jonas Nielsen & Mathias Palle og Atelier Lorentzen Langkilde, begge Danmark, vinder idékonkurrencen om et nyt hus til Arkitektskolen Aarhus.
Læs mere