Nyt fra branchen

MINDCRAFT overdrages til konsulentfirma

MINDCRAFT15, flere gange vist i klosteret San Simpliciano i hjertet af Milano. Foto: Julie Hering

Udstillingskonceptet MINDCRAFT bliver overdraget til konsulentvirksomheden Copenhagen Design Agency.

Statens Kunstfond har gennem 11 år ført nye talentfulde designere og kunsthåndværkere frem på verdens førende designscene under den årlige designuge i Milano.

Nu er tiden kommet til at lade nye visionære aktører overtage udstillingskonceptet MINDCRAFT, skriver Statens Kunstfond i nyhedsbrevet.

Det succesfulde udstillingskoncept MINDCRAFT bliver overdraget til konsulentvirksomheden Copenhagen Design Agency, som i 2020 præsenterer et nyt MINDCRAFT under designugen i Milano.

MINDCRAFT har været en stærk drivkraft i profileringen og brandingen af dansk kunsthåndværk og design internationalt. Med et stærkt udstillingsformat har MINDCRAFT skabt opmærksomhed om nyt dansk kunsthåndværk og design og hjulpet de deltagende kunsthåndværkere og designere med at skabe en international karriere, siger Anne Blond, formand for Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design.

Copenhagen Design Agency, som bliver det nye hjem for MINDCRAFT, rådgiver virksomheder og andre aktører i design- og arkitekturbranchen om positionering, PR og kommunikation og bistår med konceptudvikling og projektledelse.


- Vi er meget glade for den tillid, som Statens Kunstfond viser os. For os er MINDCRAFT en platform og et brand, der på bedste vis synliggør dansk design internationalt som et kreativt felt, der bygger bro mellem kultur og erhverv til gavn for både den enkelte designer, designbranchen og Danmark som kreativ designnation, siger de to stiftere af Copenhagen Design Agency, Kristian Kastoft og Anders Kongskov.

Læs mere hos Statens Kunstfond