Nyt fra branchen

Mette Seiding bliver administrerende direktør i JJW Arkitekter

Mette Seiding afløser Nina Kovsted Helk som administrerende direktør i JJW Arkitekter.

Mette Seiding bliver administrerende direktør i JJW Arkitekter, som har ca 80 ansatte.

Mette Seiding bliver administrerende direktør i JJW Arkitekter efter Nina Kovsted Helk, som flytter til Realdania, skriver JJW Arkitekter i en pressemeddelelse.

Mette Seiding har været partner i Dall & Lindhardtsen og kommer fra et job som tegnestuechef hos Arkitema. Mette Seiding har stor erfaring i ledelse og tegnestuedrift, hvilket giver hende det rigtige afsæt til at fortsætte og forædle den nuværende ledelseslinie hos JJW – og videreudvikle sit eget faglige ståsted.

– Vi glæder os til at byde Mette ind i direktionen, hvor hun har meget at byde ind med på alle vores tre bundlinier – den sociale, den faglige og den økonomiske – så vi ser frem til i fællesskab med hende, at styrke vores ledelsesplatform, siger Ole Hornbek, partner, kreativ direktør hos JJW Arkitekter.

Mette Seiding kommer fra 1. Dec til st stå i spidsen for hele den administrative del af Frederiksberg tegnestuen, som har ca 80 ansatte og dermed er en af Danmarks større tegnestuer.

JJW arbejder med arkitektur ud fra begrebet “særliggørelsen af det almindelige”, hvor bæredygtighed og demokratisk arkitektur, er nøgleord. JJW opererer bredt indenfor arkitektfaget med Skoler, Boliger og Erhvervsbyggerier som fokusområder, samt afdelinger for indretning og landskab.

– Jeg glæder mig meget til at fortsætte JJWs organisatoriske strategier, og bruge min baggrund som partner og tegnestuechef til at understøtte virksomhedens faglige og forretningsmæssige resultater, siger JJWs nye administrerende direktør.