Nyt fra branchen

Medstifter af Nodo Arkitekter takker af

Lars Steengaard.

Partner og medstifter i Nodo Arkitekter, Lars Steengaard, går på pension.

Efter 10 år som partner i det Aarhus-baserede arkitektfirma Nodo Arkitekter stopper Lars Steengaard 1. juni for at gå på pension, skriver Nodo Arkitekter i en pressemeddelelse.

Han var med til at starte virksomheden tilbage i 2010, og han har gennem tiden stået for en lang række projekter i offentlig og privat regi.

– Det har været noget af en rejse, siden vi startede tre mand på tegnestuen for 10 år siden. Jeg har været med på stribevis af spændende byggerier, og det har været en stor tilfredsstillelse sammen med arkitekter og ingeniører at udvikle kreative løsninger, der har fået selv udfordrende projekter til at gå op i en højere enhed, siger Lars Steengaard.

– Hermed vil jeg gerne sige mange tak for samarbejdet med kunder og entreprenører gennem årene – det har været en stor fornøjelse.Lars Steengaard har før tiden i Nodo Arkitekter arbejdet i flere østjyske arkitekt- og entreprenørvirksomheder.

Nodo Arkitekter løser opgaver over det meste af Danmark og har i tidernes løb arbejdet med alt fra anlæggelse af større boligområder, etagebyggerier og butikskoncepter til tilbygninger og ombygninger af skoler, firmadomiciler og private villaer.