Medlemsportræt

Glæden ved at hoppe ud på dybt hav

På en af USA's mest eftertragtede arkitektskoler fik Lisa Marie Gerdes modet til at slippe jagten på den personlige præstation og give sig hen til den kreative arbejdsproces.
Læs mere
Medlemsportræt

Hjernerystelse spænder ben for Britta Daugaards arkitektkarriere

Yngre og højtuddannede har særligt svært ved at fastholde job efter hjernerystelse. Det viser nyt stort dansk forskningsprojekt. Neuropsykolog og lektor ved Københavns Universitet Hana Malá Rytter står bag studiet og råder til, at man lytter til kroppen og bevarer optimismen. Her får du arkitekt Britta Daugaards historie fortalt i 3 kapitler.
Læs mere
Medlemsportræt

Det gode kursus i projektledelse

Tine Brandstrup er arkitekt og vil gerne blive byggeøkonom. Efteruddannelsen som byggeøkonom kræver erfaring, og hun har derfor taget Danske Byggeøkonomers projektlederudddanelse, der har givet hende en masse gode værktøj, som hun bruger i sit daglige arbejde som projektleder
Læs mere
Medlemsportræt

Karrieren begyndte efter 50

Han blev arkitekt i 1983 men fik først sin første længerevarende ansættelse som arkitekt i 2006. Troels Munk-Olsen har valgt en vej gennem livet, der måske ikke har givet ham en stjernekarriere, men som til gengæld har givet ham et godt liv
Læs mere
Medlemsportræt

PORTRÆT: Selvstændig med tysk statsstøtte

35-årige cand.arch Sigurd Larsen tegnede for Hugo Boss, sprang fra sit faste job og blev selvstændig i Tyskland. I dag har han flere ansatte og succes med eget møbeldesign.
Læs mere
Medlemsportræt

Alternativ designer og kunstner

Designer og kunstner Brian Frandsen er politisk aktiv og manden bag Alternativets partibogstav Å.
Læs mere
Medlemsportræt

Prisbelønnet designerduo går kompromisløst til opgaverne

Designerduoen Included Middle går kompromiløst efter kvalitet, når de designer. Både materialer, æstetik og funktionalitet skal være i orden og producenten villig til at løfte opgaven.
Læs mere
Medlemsportræt

TEGNESTUE MED FOKUS PÅ SAMARBEJDE, UNDERVISNING OG SUNDHED

Få indblik i Dall & Lindhardtens ledelsesstil, samarbejde og videndeling. Hør om tegnestuens projekter inden for bl.a. uddannelses- og sundhedsbyggeri, og få fif til, hvad du bør vægte i en ansøgning til tegnestuen. Interviewet med Christian Kloch fra Dall & Lindhardtsen A/S, er det første i en række virksomhedsportrætter af danske arkitekt- og designvirksomheder.
Læs mere
Medlemsportræt

Designs dna er viden, undersøgelser, værktøjer og håndværk

Design skal virke, men det skal også være pænt, siger nyuddannet designer, der står bag designet af et funktionelt bud på en fremtidens klapvogn.
Læs mere
Medlemsportræt

Designer nægter at slippe håndværket

På eget værksted laver Rasmus Fenhann egne designs i små serier til købestærke, internationale kunder.
Læs mere