Medlemsportræt

Iransk arkitekt elsker det danske arbejdsmarked

For Tima Bagheri var mødet med det danske arbejdsmarked spændende. Efter at have arbejdet som arkitekt i Iran, leder hun nu efter sit næste job og håber, det bliver i en større arkitektvirksomhed.
Læs mere
Medlemsportræt

Selvstændig arkitekt falder uden for systemet

Rikke Jørgensen arbejder i feltet mellem arkitektur og kunst. Hun er selvstændig og har været engageret i masser af forskellige projekter, hvor det primære drive har været lysten til at udforske og opdage. Hendes arbejdsliv er til tider uforudsigeligt og hårdt, men selvom hun af og til drømmer om en stabil lønindtægt, elsker hun det liv, hun har valgt
Læs mere
Medlemsportræt

The Young Gun

Runi Ellingsgaard er manden bag platformen Young Guns, der giver nyuddannede designere en platform til at vise deres afgangsprojekter frem på. Afgangsprojekterne er på en måde den ideelle proces, mener han, fordi designerne har haft tid til at fordybe sig, som man normalt ikke har.
Læs mere
Medlemsportræt

Glæden ved at hoppe ud på dybt hav

På en af USA's mest eftertragtede arkitektskoler fik Lisa Marie Gerdes modet til at slippe jagten på den personlige præstation og give sig hen til den kreative arbejdsproces.
Læs mere
Medlemsportræt

Hjernerystelse spænder ben for Britta Daugaards arkitektkarriere

Yngre og højtuddannede har særligt svært ved at fastholde job efter hjernerystelse. Det viser nyt stort dansk forskningsprojekt. Neuropsykolog og lektor ved Københavns Universitet Hana Malá Rytter står bag studiet og råder til, at man lytter til kroppen og bevarer optimismen. Her får du arkitekt Britta Daugaards historie fortalt i 3 kapitler.
Læs mere
Medlemsportræt

Det gode kursus i projektledelse

Tine Brandstrup er arkitekt og vil gerne blive byggeøkonom. Efteruddannelsen som byggeøkonom kræver erfaring, og hun har derfor taget Danske Byggeøkonomers projektlederudddanelse, der har givet hende en masse gode værktøj, som hun bruger i sit daglige arbejde som projektleder
Læs mere
Medlemsportræt

Karrieren begyndte efter 50

Han blev arkitekt i 1983 men fik først sin første længerevarende ansættelse som arkitekt i 2006. Troels Munk-Olsen har valgt en vej gennem livet, der måske ikke har givet ham en stjernekarriere, men som til gengæld har givet ham et godt liv
Læs mere
Medlemsportræt

PORTRÆT: Selvstændig med tysk statsstøtte

35-årige cand.arch Sigurd Larsen tegnede for Hugo Boss, sprang fra sit faste job og blev selvstændig i Tyskland. I dag har han flere ansatte og succes med eget møbeldesign.
Læs mere
Medlemsportræt

Alternativ designer og kunstner

Designer og kunstner Brian Frandsen er politisk aktiv og manden bag Alternativets partibogstav Å.
Læs mere
Medlemsportræt

Prisbelønnet designerduo går kompromisløst til opgaverne

Designerduoen Included Middle går kompromiløst efter kvalitet, når de designer. Både materialer, æstetik og funktionalitet skal være i orden og producenten villig til at løfte opgaven.
Læs mere