Medlemsportræt

Alternativ designer og kunstner

Designer og kunstner Brian Frandsen er politisk aktiv og manden bag Alternativets partibogstav Å.
Læs mere
Medlemsportræt

Prisbelønnet designerduo går kompromisløst til opgaverne

Designerduoen Included Middle går kompromiløst efter kvalitet, når de designer. Både materialer, æstetik og funktionalitet skal være i orden og producenten villig til at løfte opgaven.
Læs mere
Medlemsportræt

TEGNESTUE MED FOKUS PÅ SAMARBEJDE, UNDERVISNING OG SUNDHED

Få indblik i Dall & Lindhardtens ledelsesstil, samarbejde og videndeling. Hør om tegnestuens projekter inden for bl.a. uddannelses- og sundhedsbyggeri, og få fif til, hvad du bør vægte i en ansøgning til tegnestuen. Interviewet med Christian Kloch fra Dall & Lindhardtsen A/S, er det første i en række virksomhedsportrætter af danske arkitekt- og designvirksomheder.
Læs mere
Medlemsportræt

Designs dna er viden, undersøgelser, værktøjer og håndværk

Design skal virke, men det skal også være pænt, siger nyuddannet designer, der står bag designet af et funktionelt bud på en fremtidens klapvogn.
Læs mere
Medlemsportræt

Designer nægter at slippe håndværket

På eget værksted laver Rasmus Fenhann egne designs i små serier til købestærke, internationale kunder.
Læs mere
Medlemsportræt

Gør-det-selv designer gør det selv

Designer Lene Nissen, der driver firmaet Peekaboo design, hylder en filosofi om at gøre det meste selv. Ikke kun når det gælder design men også når det gælder at passe tøjbutik, blogge, tage foto, skrive og sælge
Læs mere
Medlemsportræt

Det er ikke nok at holde kontakten

Brilledesigner Birgitte Falvin har præsenteret sin første kollektion på en messe i Paris. Men forud ligger masser af fodarbejde, netværksdannelse og forretningsforståelse.
Læs mere
Medlemsportræt

Hun har fokus på de stille steder

Arkitekt Merete Gadager Jørgensen har kastet sin faglige kærlighed på de stille steder og fulgt den jyske israndslinje, der på sin stille facon fortæller om landskabets tilblivelse.
Læs mere
Medlemsportræt

Hjemlighed er ikke fire vægge

Sisse Witek, nyuddannet designer, har lavet et afgangsprojekt over temaet "hjemlighed", der bringer brugeren over i sanselighedens udgave af hjemlighed. 
Læs mere
Medlemsportræt

Når design kan redde liv

Birgitta Fontel, afgænger fra KADK, har udviklet en intelligent redningspose, som sikrer en hurtig og livsnødvendig behandling af hypotermi-patienter.
Læs mere