Vestjobs
Hjørring

mbyM Designer

Tilmeldingsfrist 30. juni 2019

mbyM

mbyM, der er en del af MESSAGE, forhandles i mere end 700 butikker i Europa. Med fire årlige long term kollektioner samt omfattende express og basic-programmer er det vores mission, at skabe feminine skandinaviske designs. Du kan se og læse mere om mbyM her

 

Teamet

Du vil blive en del af et travlt og passioneret team bestående af designere, indkøbere og konstruktører i et ambitiøst miljø, hvor vi har en uformel og dynamisk omgangstone. Du vil sammen med dine kollegaer arbejde målrettet med at skabe salgsbare kollektioner ud fra trends, hastighed, pris og kvalitet.

 

Jobbet

Du vil komme til at arbejde med design og udvikling af vores long term kollektioner, og derfor er det afgørende, at du har stor interesse og forståelse for at spotte fremtidige trends og omsætte disse til kommercielle produkter.

 

Dig

  • Uddannet inden for fashion design
  • Erfaring med arbejdstegninger i Illustrator samt kendskab til Photoshop og InDesign 
  • Skarpt øje for at afkode trends og omsætte det til kommercielle designs ca. 9-12 måneder før sæsonen
  • Struktureret, passioneret og engageret teamspiller
  • Forstår mbyM’s målgruppe

 

Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Hjørring, Nordjylland. Ved spørgsmål kan Brand Manager, Malene Thorlak, kontaktes på mat@message.dk.

Søg stillingen

 

Om os

MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der altid er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter til vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder. Vi har en dynamisk kultur, der emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE består af 33 multibrandstores i Danmark og Norge med et stærkt udvalg af fortrinsvis danske brands. Derudover udvikler og markedsfører vi brands som mbyM, Global Funk, Frakment og D’ahrling som distribueres via egne MESSAGE butikker og 700 forhandlere spredt over det meste af Europa.