Østjobs
København

MAANESTEN SØGER VISUAL MECHANDISER

Tilmeldingsfrist 20. februar 2020

MAANESTEN SØGER VISUAL MECHANDISER/DEKORATØR MED PRAKTISK ERFARING

 

Vil du med på et udfordrende eventyr med et dansk smykkebrand i stor vækst? Kan du omsætte dine kreative visioner til konkrete løsninger? Er du en æstetiker med et praktisk håndværker-gen? Så kan det være dig, der skal udfylde rollen som visual merchandiser hos Maanesten.

 

JOBBET SOM VISUAL MERCHANDISER

Som visual merchandiser hos Maanesten får du ansvaret for at udvikle nye butikskoncepter og indrette vores butikker og udvalgte forhandlere. Det er vigtigt, at du ikke blot kan få ideerne. Men også evner at finde de rigtige leverandører, har en udtalt praktisk side og kan føre dine tanker ud i livet. Også når du har mange bolde i luften, og der er pres på.

Du vil typisk blive involveret i følgende opgaver i tæt samarbejde med salg, marketing og produktion:

 

 • Udvikling af nye og eksisterende koncepter
 • Opbygning, koordinering og færdiggørelse af nye Maanesten-butikker
 • Dekoration af egne butikker og forhandlere
 • Styling af butikker og showrooms
 • Opbygning af messestande og events

 

DIN ERFARING OG PERSONLIGHED ER VIGTIG

 • Du kommer med erfaring og mestrer Adobe-pakken, 3D-programmer eller andre relevante programmer, der kan omsætte dine ideer til færdige tegninger.
 • Du er kreativ og nysgerrig og kan indgå i en ungt team, hvor der er fart på.
 • Det er en fordel, hvis du kommer fra et lignende job inden for mode eller smykker.
 • Du er systematisk, men ikke bange for at tage chancer.
 • Du kan stå på egne ben og tage vigtige beslutninger, når det er nødvendigt.
 • Du er en JA-person, som ser mulighederne i selv den mest udfordrende opgave.
 • Vi forestiller os, at du har en dekoratøruddannelse, kommer fra Danmarks Designskole, Skolen for Brugskunst, en arkitektskole, KADK, Designskolen Kolding eller har anden relevant uddannelse i ind- eller

 

ARBEJDSFORHOLD

Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen, men du skal påregne ekstra tid i forbindelse med messer og rejser. Du vil få en firmabil stillet til rådighed, da jobbet kræver en del transport, så kørekort er en nødvendighed. Du får en løn, der svarer til dine kvalifikationer.

 

OM MAANESTEN

Maanesten blev grundlagt i 2010 af smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ direktør Henrik Callesen. Siden er Maanesten vokset med egne butikker i Danmark og Norge og mere end 300 forhandlere. Planen for 2020 er at åbne flere butikker uden for Danmark.

I dag er vi mere end 30 ansatte, der arbejder med alt fra design, PR og marketing til produktion. Samt over 400 guldsmede i Jaupur i Indien, der fremstiller vores smykker. Vi udkommer med to store og to mindre smykke- og accessory-kollektioner om året.

 

ANSØG HER

For at komme i betragtning, skal du vedlægge portfolio med eksempler på tidligere udført arbejde – ikke skrivebordsideer.

Send din skriftlige ansøgning, dit CV og portfolio til vm@maanesten.com (Skriv VISUAL MERCHANDISER i emnefeltet).

 

Vi glæder os til at møde dig.