Nyt fra branchen

Lofina er årets internationale brand i UK

Indehaverne af virksomheden Shoebox, som står bag brandet Lofina, Lise-Lotte og Morten Svenninggaard, modtog prisen for International Brand of the Year in UK på toppen af National Theatre med Londons skyline i baggrunden. Foto: PR.

Det danske skobrand Lofina har fået fornem pris i UK som ”årets internationale brand”.

Det britiske retail-medie Boutique Magazine har uddelt det første Boutique Star Awards, og det danske skobrand Lofina løb med prisen som årets internationale brand, skriver Dansk Mode & Textil i nyhederne.

Lofina var i skarp konkurrence med schweiziske Hanro, spanske Carla Ruiz, kroatiske Xenia og Yaccomaricard fra Japan.

En sådan hæder vækker naturligvis glæde, fortæller Morten Svenninggaard til Dansk Mode & Textil, der sammen med sin hustru Lise-Lotte Svenninggaard har stået i spidsen for virksomheden siden grundlæggelsen i 1996.

– Jeg er specielt glad for et af juryens argumenter for, hvorfor Lofina skulle tildeles prisen. Nemlig at de fandt ”vores evne til at supportere den enkelte butik helt enestående”. Det er jo netop en af kerneværdierne i vores virksomhed og derfor en helt fantastisk anerkendelse af vores værdier som virksomhed, siger Morten Svenninggaard til Dansk Mode & Textil.

Det er første gang, Boutique Magazine uddeler Star Awards.

Shoebox startede først med eksport i 2014, men Lofina er i dag et udbredt brand, som sælges på 35 markeder. Brandet har showrooms i London, Paris og Odder.

Læs mere om Lofina.