Nyt fra branchen

Lars Vejen lancerer ny møbelkollektion i Japan

Designer Lars Vejen og den japanske designer Taijiro Ishiko.

Designer Lars Vejen har i samarbejde med den japanske designer Taijiro Ishiko designet en ny møbelkollektion som udstilles i Japan.

Når HIRATA GEN COLLECTION slår dørene op til udstilling og åbningsfest i Tokyo, er det ikke blot lanceringen af et helt nyt møbelbrand, men også lanceringen af en komplet og ny møbelkollektion.

Møblerne er designet af Lars Vejen i samarbejde med den japanske designer Taijiro Ishiko under det fælles navn “studioA27” og er målrettet såvel det professionelle som det private marked. 

 

Lanceringen finder sted 18. februar 2020 og udstillingen er derefter åben frem til og med 21. februar 2020.

Foto fra Bo Bedres Design Award.

– Det er lykkedes mig at få koblet det danske bureau INEO her fra Aarhus på projektet til at skabe grafisk identitet, website etc. så dermed endnu mere dansk design også til udlandet, siger Lars Vejen.
 
– Udstillingen vil også rumme en ny serie pendler designet for en dansk kunde og håndlavet i Indonesien, som lanceres i år som er dansk-indonesisk 70-års jubilæumsår, en ny serie hånddrejede træskåle designet for min samarbejdspartner “Gato Mikio” i Japan og sidst men ikke mindst vise udvalgte af de nye møbler visualiseret i et hus fra Njordrum – som jeg er partner i – og hvor de besøgende har mulighed for at opleve møblerne ved en 3D virtuel “gåtur” i et af vores modulære træhuse.