Nyt fra branchen

Landskabsarkitekt sammenlægges med Mangor & Nagel

Billedtekst: Birgitte Finks livsværk gror videre på Holbæk Seminarium. Foto: PLAN+LANDSKAB.

Landskabsarkitekt Birgitte Fink sammenlægges med Mangor & Nagel, PLAN+LANDSKAB for at fremtidssikre firmaet.

Birgitte Fink Landskabsarkitekt og hendes tegnestue har besluttet at sammenlægge sine aktiviteter med Mangor & Nagel A/S, PLAN+LANDSKAB, skriver Mangor & Nagel i en pressemeddelelse.

– Jeg er meget ydmyg over at Birgitte kontaktede Mangor & Nagel. Birgitte har i generationer været et fagligt fyrtårn inden for landskabskunst, og ved at smelte vores to virksomheder sammen kommer vi til at favne hele historien set i forhold til den kultur, som landskabsarkitekturen jo er, siger Jacques Duelund Mortensen, afdelingschef for PLAN+LANDSKAB.

Sammen udtænkte Birgitte og Jacques en strategi for gennem forening af faglighederne i de to firmaer, at skabe et endnu stærkere fagfællesskab for byplanlægning og landskabsarkitektur, som samtidig respektfuldt kunne videreføre Birgitte Finks livsværk.

Efter en særdeles konstruktiv dialog henover foråret, er det besluttet at sammenlægge firmaerne pr. 1. august 2020, hvor Birgitte Finks aktiviteter bliver ført videre af PLAN+LANDSKAB, som overtager såvel kunder, opgaveportefølje og medarbejderstab.

– Jeg er meget tryg i mit valg, idet jeg har kendt Mangor & Nagel i mange år og ved, hvilke værdier firmaet står for. Det har været vigtigt for mig at sikre, at mine mange faste kunder også fremover garanteres høj kvalitet i arbejdet. Samtidig er jeg glad for, at mine to trofaste ansatte gennem mange år får en spændende fremtid i et firma, som er i en særdeles positiv udvikling, siger Birgitte Fink.

Birgitte Fink Landskabsarkitekt blev dannet i 1977 og består i dag af tre landskabsarkitekter, som fra kontoret i Tølløse har beskæftiget sig med alle former for landskabsarkitektarbejde, fra privathaven og den lille rådgivningsopgave til større anlægs- & planopgaver i byer og det åbne land. Birgitte Fink er derudover kirkegårdskonsulent i Helsingør Stift.

 


Fakta

PLAN+LANDSKAB er en byplan- og landskabsarkitektafdeling i Mangor & Nagel A/S, etableret i januar 2008. Afdelingen består i dag af otte landskabsarkitekter/byplanlæggere med uddannelser fra KU Life, og Kunstakademiets Arkitektskole. Afdelingen har i de seneste år vækstet forretningen med ca. en million kroner om året, og havde i 2019 en bruttoomsætning på knapt otte millioner kroner.

Mangor & Nagel A/S er et prisbelønnet dansk arkitektfirma med base i København, Frederikssund og Roskilde som blev grundlagt i 1948. I dag beskæftiger firmaet 85 engagerede og dygtige kollegaer bestående af arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører og administrativt personale.

Mangor & Nagel yder rådgivning inden for bygherrerådgivning, koncept- og idéudvikling, design, projektering, byggeledelse og landskab.