Nyt fra branchen

Kom med i internationalt netværk for farveeksperter

Illustration fra Danish Color Boards web.

Danish Color Board er en gruppe af personer, der bruger farver i arbejdet. Medlemmerne har design som udgangspunkt.

Danish Color Board er en gruppe af designprofessionelle, der har ét tilfælles: passion for farver og brugen af dem i vores arbejde.

– Vil du være med i det tværfaglige samarbejde, hvor vi samles om farver, spørger formanden for Danish Color Board, Marie-Louise Rosholm.

– Designfagligt spænder vi fra indretningsarkitekter over grafiske designere til beklædningsdesignere. Det store spænd gør vores diskutioner meget berigende fordi vi hver især taler fra vores egen farve-vinkel. Danish Color Board er medlem af det internationale farvenetværk Intercolor, så vi modtager – og giver – informationer fra netværk i Kina over Europa til USA, oplyser Marie-Louise Rosholm.

Det er engagementet i farver, der motiverer og samler netværket. Gruppen mødes til to heldags work-shops om året, slut april og slut oktober.

 
Grundlagt i 1963
Intercolor er et international og interdisciplinært farvenetværk, grundlagt i 1963. Der er for tiden 16 medlemslande, spændende fra Asien over Europa til USA. På gentagne opfordringer fra Intercolor formedes der i 2016 et dansk farvenetværk Danish Color Board, som selvfølgelig er medlem af Intercolor.

Danish Color Board er en gruppe af personer, der bruger farver i arbejdet. Medlemmerne har design som udgangspunkt, men er ellers meget forskellige. Det er designere i modefirmaer, indretningsarkitekter, designere i interiørtekstilfirmaer, produktdesignere, tekstildesignere med egen virksomhed, undervisere.

Læs mere om Danish Color Board