Østjobs
København

Erfaren projektleder (arkitekt eller bygningskonstruktør)

Tilmeldingsfrist 20. februar 2020
Er du en erfaren og selvstændig projektleder med ambitioner om at skabe inspirerende rammer i projektforløb? Kan du navigere og prioritere i flere projekter samtidig? Så er du måske vores nye kollega. 
 

Hos Arkitema Architects projekterer og udfører vi i øjeblikket en række større boligbyggerier. Igennem det seneste årti har vi udført en lang række projekter inden for såvel byplanlægning og byrum som kultur-, sundheds- og institutionsbyggeri. Vi søger i forbindelse med de større boligbyggerier en erfaren projektleder.

 

Som projektleder får du en bred vifte af opgaver, der indebærer alt fra opfølgning på tidsplaner og økonomi, møder med bygherre og rådgivere samt sikre at deadlines på projekterne overholdes.

Din kontaktflade vil være bred og præget af engagement samt godt internt og eksternt samarbejde. Du skal derfor have evner til at kunne udvikle og lede et velfungerende projektteam baseret på kendskab til teamets tværfaglige discipliner, således det er muligt at anvende kompetencer ift. de udfordringer og ændringer, der måtte ligge i projektet.

 

Vi forestiller os, at du: 
 
  • Har en baggrund som enten arkitekt eller konstruktør og flair for projektledelse
  • Har solid byggeteknisk viden
  • Har 3-5 års erfaring med projektledelse og har forestået gennemførelsen af komplekse projekter i høj kvalitet
  • Har godt kendskab til YBL18 og kravene, der stilles til rådgiver heri
  • Det ligger dig naturligt at lede større grupper af medarbejdere
  • Er tryg i håndteringen af deadlines, sagsøkonomi, bygherrekontakt m.m. og god til at tage rettidige beslutninger
  • Har en positiv tilgang til udfordringer og er proaktiv, når der skal findes løsninger i teamet
  • Evner at bidrage til et godt arbejdsklima i et velfungerende team

Vi tilbyder
En spændende stilling med udfordrende opgaver, som du kommer til at løse i tæt samarbejde med dit projektteam. Vores tilgang til projekterne er kendetegnet ved professionalisme og høje kvalitetskrav, og du vil indgå i en kultur, der er præget af værdibaseret ledelse. Du vil derfor få en afgørende rolle i dit team, hvor du konstant skal kunne navigere i de udfordringer og ændringer der sker i projekterne, bistå dine medarbejdere med proaktive løsninger og kvalitetssikre tid, økonomi og leverancer i kontrakten.

 

Løn og ansættelsesvilkår sker efter kvalifikationer.

 

Send din ansøgning og CV via nedenstående link til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.


Jobområde:
Arkitekt, Bygningskonstruktør


Kontor:
København


Ansættelse:
Fastansættelse


Tiltrædelse:
Efter aftale


Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt


Kontaktperson:
Partner og teamleder

Søren Haugsted

 

Søg stillingen