Test din personlighed

2 tests til din karriere: Karrieremodellen og Styrketesten


Karriere er et individuelt begreb

Nogle trives med fordybelse, andre hopper fra et arbejdsområde til et andet. Nogle stræber efter chefjobbet, mens andre værdsætter personlig udvikling, kreativitet og variation. Karriere er et individuelt begreb. Det, som er den enes karrieredrøm, er måske den andens mareridt. Det er filosofien bag testværktøjet Decision Dynamics Karrieremodel. Find ud af, hvilken retning, der matcher dig.

Karrieremodellen er baseret på mange års international forskning omkring, hvad der driver mennesker, og hvordan vi fortolker en god karriere forskelligt.


Få styr på dine styrker
Realise2 er en styrketest, som kortægger dine styrker, både dem du bruger og ikke bruger. Styrketesten gør dig klogere på, hvad der giver dig energi, og hvor du præsterer bedst. Testen viser også veje til, hvordan du kompenserer for dine svagheder, ligesom du bliver klogere på det, som dræner dig for energi. Realise2 er en gennemprøvet og forskningsbaseret test inden for positiv psykologi og trivsel. En udviklingstest, som du kan bruge, hvis du mangler redskaber til at blive mere robust og blive mere bevidst om det, som gør dig unik.

Alle medlemmer kan få en test gratis
Begge tests er gratis for ledige medlemmer.
 
Vær opmærksom på, at en test altid følges op af en efterfølgende samtale.
 
 
Sidst redigeret: 31. august 2020