Østjobs
København

Haveekspert til Videncentret Bolius

Tilmeldingsfrist 17. februar 2020

Har du stort fagligt kendskab til planter og alt, hvad der er i haven og på altanen, så du kan hjælpe folk med stort set alt i det grønne? Og kan du lide at dele ud af din ekspertviden og gøre folk klogere? Har du lyst til at arbejde for et videncenter, der har som ambition at øge folks livskvalitet ved at formidle så meget viden ud af huset som muligt?

Vi formidler faglig stærk viden og inspiration til alt, der vedrører boligen og haven. I Videncentret Bolius har vi mange forskellige faggrupper ansat, der arbejder med, at vi får faglig viden ud på mange kanaler. Vi har desuden oparbejdet et stort netværk til eksterne medier, som ofte henvender sig for at få kommentarer og interviews til skrevne medier, radio og tv. Vores fornemmeste opgave er at få al den viden, vi har i huset, spredt mest muligt ud til gavn i hele landet.

 

Jobbet:

Du skal med en solid faglig viden i bagagen hjælpe interne såvel som eksterne journalister med at klæde danskerne på til at kunne få det optimale ud af deres have, deres altan eller deres potteplanter. Du vil komme til at optræde i Bolius’ artikler og videoer, i magasiner, i tv-programmer, i nyhedsindslag, vejrudsigter, radioprogrammer, og hvor der nu er efterspørgsel på uvildig, faglig viden.

 

Dine opgaver:

 • Udarbejde faktaartikler og nyhedsartikler i samarbejde med Bolius’ egne journalister
 • Optræde i videoer produceret af Bolius’ egne videojournalister
 • Stille op til interview med eksterne journalister på alle platforme (TV, radio og skrevne)
 • Forblive ajourført i ny viden og trends angående haven
 • Skrive klummer til Magasinet Bolius
 • Svare på fagrelevante spørgsmål til brevkassen Spørg Bolius
 • Opdatere Bolius’ mange forskellige artikler om haven
 • Deltage i projekter i Bolius omkring haven

Du vil komme til at blive en del af et fagteam med 6 kollegaer. 1 boligøkonomisk fagekspert og 5 byggetekniske fageksperter (arkitekter og bygningskonstruktører). I det daglige er der et tæt samarbejde med Bolius’ journalistteam og udbredelsesteam.

 

Om dig:

 • Du kan lide at tale om haven og lære fra dig
 • Du kan have mange bolde i luften, når både interne og eksterne journalister vil have en kommentar fra dig
 • Du kan selv komme med indspark til nye emner og vinkler
 • Du har lyst til at optræde på tv, i radio, i podcast mm.
 • Du er åben og har mod på at prøve nye ting

 

Dine kompetencer:

 • Du er uddannet anlægsgartner, havearkitekt, gartner eller lignende
 • Du har stor erfaring og viden, da du er eneste haveekspert i teamet
 • Du forstår at formidle havestof på en nem og forståelig måde både på skrift og i tale

 

Hvem er vi:

Hos Videncentret Bolius arbejder fageksperterne side om side med journalister, kommunikationsfolk, programmører og grafikere. Det hjælper os, når vi arbejder for at gøre danskerne klogere på deres bolig. 

Videncentret Bolius er ejet og finansieret af foreningen Realdania, og derfor er vi 100 % ikke-kommercielle. Det betyder, at vi i hverdagen ikke er styret af salg og bundlinjer, men at vi kan fokusere på vores kerneopgave med at skabe og udbrede viden om boligen, der kan komme alle danskere til gode.

Vi sætter trivsel og velvære højt på dagsordenen. Sammen med Realdania holdes der fredagsbar, ligesom en spontan anledning til kage aldrig får lov at fare forbi. I løbet af ugen har du mulighed for at deltage på spinning-, yoga- og gymnastiskhold. Flere gange årligt er der fælles arrangementer og hvert år afholdes der mesterskaber i Wordfeud, bordfodbold og bordtennis.

Vi lægger stor vægt på, at der skal være plads til fleksibilitet. Fleksible arbejdstider, der sikrer ro på arbejdet og i privatlivet, og muligheden for hjemmearbejdsdage. Vi arbejder og udvikler os i et højt tempo, og derfor prioriterer vi også den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse højt.

 

Vil du være med på holdet?

Stillingen er en 2-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse på 25 timer om ugen. Du vil blive ansat i formidlingsafdelingen i fagteamet og referere til leder for fageksperterne, Tue Patursson. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Tue på tup@bolius.dk eller 2838 9339.

Hvis du ønsker at søge stillingen, så send ansøgning og CV. Husk at udfylde spørgsmålene via Elvium-ansøgningssystemet, hvor du først skal oprette dig. Det gør du via ansøgningslinket. 

Tiltrædelse: Snarest eller senest til 1. april

Ansøgningsfrist: 17. februar 2020 med ansættelsessamtaler i uge 8 og 9.