Gratis
Aarhus

TRtirsdag: forandringer

TRtirsdag handler denne gang om at stå midt i en forandring. Når arbejdspladsen rammes af fyringsrunder, flytninger, fusioner eller andre svære forandringer, er der flere grupper af kolleger, du som tillidsvalgt skal tage hånd om. Dem der siger farvel, dem der bliver, dem der flyttes rundt.
Læs mere
Gratis
København

Workshop for nye ledere

Når du træder ind i lederrollen, ser verden anderledes ud. Det ved du som ny leder sikkert allerede. Men hvor mange muligheder har du for at reflektere, dele erfaringer, få input og finde vej i ledelsesmæssige dilemmaer? Det får du her! Og det hele handler om dit personlige lederskab.
Læs mere
Gratis
København

Åbent hus hos SLA

CAFx, Danske Landskabsarkitekter samt Forbundet Arkitekter og Designere inviterer til Åben Tegnestue med en af Europas førende tegnestuer indenfor naturbaseret design, arkitektur og bæredygtig byudvikling: SLA.
Læs mere
Gratis
Aarhus

Åbent hus hos C.F. MØLLER

Forbundet Arkitekter og Designere og Danske Landskabsarkitekter inviterer i samarbejde med Aarhus Architecture Festival, AAFX, til åbent hus. Kom og hør hvad C.F. Møller Architects arbejder med for tiden, når de slår dørene op til et interessant tegnestuebesøg.
Læs mere
Gratis
Aalborg

Fra afgang til arbejdsliv

Afslutter du din uddannelse fra AAU Arkitektur & Design sommer 2019? Sæt kryds i kalenderen mandag den 29. april kl. 11—14, hvor Forbundet Arkitekter og Designere inviterer til informationsmøde. Få tips og tricks til at komme i gang med din karriere.
Læs mere
Gratis
København

Lønforhandling for studerende

At få den rigtige løn er ikke noget, du automatisk kan regne med at få. Du skal selv forhandle dig frem til den. Men der er heldigvis hjælp at hente! Brug en eftermiddag på at lære, hvordan du gør. Vi giver en sandwich undervejs.
Læs mere
Gratis
Frederiksberg

Naviate seminar

Oplev hvordan du kan arbejde mere effektivt med dit BIM-design og træffe bedre designbeslutninger via Naviate til Autodesk Revit.
Læs mere
Gratis
Frederiksberg

Lønforhandling kan læres

Går du også i sort, når du skal forhandle løn? Bare rolig, det kan læres
Læs mere
Gratis
Frederiksberg

TRtirsdag: mødefacilitering

Hvordan får man møder, der er værdiskabende, effektive, involverende, muntre, korte og fåtallige? Det gør man ved at facilitere dem. At kunne facilitere møder er også en vigtig del af din værktøjskasse som tillidsrepræsentant.
Læs mere