Nyt fra branchen

GPP vinder ny skole i Brande

Illustration: GPP Arkitekter.

GPP vinder ny skole i Brande. Byggeriet omfatter også en multisal, musisk område, SFO og ungdomsklub. Samt en række af byens offentlige funktioner.

GPP Arkitekter er udpeget som vinder af ny skole i Brande – sammen med NCC Danmark, SMAK architects, Sloth Møller og byMunch by- og landskabsdesign.

Skolen vil opleves som en identitetsmarkør for området, og skal udnytte den særlige placering i byparken til at skabe et levende og indbydende hus for både skolens elever og lokalsamfundet. Midt i byparken, byens grønne oase, vil den nye skole flette sig sammen med landskabet og Brande Hallerne og derved give et løft til hele området, hvor huset vil tone frem som samlingspunkt for læring, kultur og sport i Brande, skriver GPP Arkitekter i nyhederne.

Den nye skole opføres med to spor til indskoling og mellemtrin, fire spor til udskoling samt afdeling for børn og unge med særlige behov. Derudover indeholder byggeriet en multisal, musisk område, SFO og ungdomsklub. Hertil knyttes en række af byens offentlige funktioner som fællesbibliotek, borgerservice, lokalhistorisk arkiv, musikskole, dagplejefaciliteter og sundhedsafsnit med tandpleje og sundhedsplejerske.

I alt godt 10.000 kvm nybyggeri.

Vi glæder os meget til det videre samarbejde med Ikast-Brande Kommune og resten af teamet, skriver GPP Arkitekter.