Nyt fra branchen

Få et ophold på Victoria & Albert Museum of Childhood

Illustration fra Victoria & Albert Museum of Childhood.

En dansk designer vil efter ansøgning få mulighed for at blive udvalgt til et residency på Victoria & Albert Museum of Childhood.

Har du flair for at designe rum for leg og læring, og har du lyst til at bidrage til Victoria & Albert Museum of Childhoods nye identitet og udtryk, så har du nu en enestående residency-mulighed i London i foråret 2020, skriver Statens Kunstfond i nyhedsbrevet.

Det er netop i den forbindelse at V&A Museum of Childhood åbner op for et open call til ”Time For Play”, et unikt residency skabt i samarbejde med Statens Kunstfond.

V&A Museum of Childhood vil være ledende på verdensplan inden for design og kreativitet for børn, unge og familier. Derfor lukker museet ned i 2020 for at gentænke og udvikle museets arbejde med kreativitet, leg og læring gennem design.

 

Et halvt års produktudvikling
Time for Play giver en dansk designer mulighed for at bidrage til den populære institutions fremtid, og rykke ved grænserne for museets arbejde med kreativitet, leg og læring.

Museet vil inspirere til nysgerrighed og styrke den kreative selvtillid i fremtidens generationer af børn og unge gennem nye udstillingsprogrammer, events og læringsaktiviteter, der styrker børn og unges kreative færdigheder gennem leg. Der vil være fokus på hvordan leg og kreativitet kan gøre hele museet, dets samlinger og aktiviteter, til en læringsressource for børn, familier og unge.

Som resident får du blandt andet adgang til museets samlinger og eksperter, til et stærkt internationalt netværk og adgang til kunsthåndværk og designscenen i London i seks måneder fra januar til juni 2020.

Du kan læse mere om og søge opholdet på Victoria & Albert Museum of Childhoods hjemmeside.

Ansøgningsfristen er 10. november 2019.

Residency-opholdet på V&A Museum of Childhood udbydes i samarbejde med Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design.