Østjobs
København

ERIK arkitekter SØGER KONSTRUKTØRER

Tilmeldingsfrist 6. juni 2019

Det vælter ind med spændende projekter, og vi har svært ved at følge med. Vi leder derfor efter dig, som har lyst til at være med på et eller flere af vores projekter og sikre at vi skaber gode bygbare rammer for de mennesker, som vi skaber arkitektur til.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig mulighed for at komme med på et hold som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation, hvor vi spiller sammen. Det gælder både internt og eksternt, hvor vi har fokus på dialog og gensidig forståelse og respekt for hinanden. Vi har oplevet en kraftig vækst, under vores nye navn ”ERIK”, og vi fortsætter udviklingen af vores arkitektur og vores arbejdsprocesser. Som medarbejder i ERIK, har du derfor mulighed for at påvirke både de projekter du arbejder på men også måde vi frembringer værdiskabende arkitektur og rådgivning på.

 

Vi er:

Vi arbejder strategisk og struktureret med løsning af vores sager og inddrager relevante kollegaer i sparring og opgaveløsning, så vi løser opgaverne til kundernes og de kommende brugeres tilfredshed, indenfor de rammer projektet har. Vi har en uformel omgangstone og mottoet ”det bedste argument vinder”, så der er rig mulighed for at være med til at bestemme.

 

Jobindholdet:

Vi søger nyuddannede/relativt nyuddannede konstruktører til at deltage på vores projekter. Som konstruktør med begrænset erfaring får du mulighed for at varetage en bred vifte af opgaver. Du kommer til at deltage i projekteringen af et eller flere af vores projekter. Det kan både være en mindre facaderenovering eller vinduesudskiftning eller det kan være et af vores større projekteringsprojekter af f.eks. almene boliger, kontor/domicil eller sundhedsbyggeri. Du kommer til at arbejde med projektering i Revit, være med til at bygge 3D modeller op, udarbejde arbejdsbeskrivelser, tidsplaner og byggepladsplaner.

Herudover for du mulighed for at være med på byggepladserne, først som føl og assistance for vores byggeleder og fagtilsyn og senere som byggeleder. Her vil du være en del af dialogen med entreprenørerne om, hvordan arbejdet skal udføres og hvordan man løser konkrete udfordringer. Du kommer til at lære, hvordan entreprenørerne arbejder og hvad der er vigtigt for dem, så du kan tage erfaringen med hjem til projekteringsfaserne.

Vi tilbyder:

  • Arbejdstid: 37 timer/ugen.
  • Arbejdssted: Kødbyen, København.
  • Løn: Efter overenskomst og kvalifikationer.
  • Stillingen ønskes besat snarest muligt.

 

Personlige kvalifikationer og egenskaber:

Vi lægger vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage i vores faglige udvikling og dialog, både på projekterne og i sparringen med kollegaerne. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som konstruktør, gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund. Du er relativt nyuddannet, gerne med et par års erfaring. Du arbejder naturligvis hjemmevant i Revit.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Petersen på 2189 1396. Ansøgning uploades via Elvium og linket på www.erik.dk/job