Nyt fra branchen

ERIK arkitekter får to nye partnere

Jesper Brøndum og Jesper Laursen som nye partnere hos Erik arkitekter. Foto: Erik arkitekter.

Som led i et løbende generationsskifte, optager ERIK arkitekter to nye partnere. Samtidigt udtræder Trine Neble af partnerkredsen.

ERIK arkitekter har det seneste år haft travlt med navneskifte, opkøb og en masse spændende projekter. Det næste naturlige skridt i den fortsatte udvikling er en udvidelse af partnerkredsen, gennem en udnævnelse af Jesper Brøndum og Jesper Laursen som nye partnere, skriver Erik arkitekter i nyhederne.

Udnævnelsen kommer samtidigt med, at arkitekt og partner Trine Neble har ønsket at træde ud af partnerkredsen grundet sygdom i den nærmeste familie.

Trine giver efter 27 år i ERIK arkitekter trygt partnerstafetten videre til de to nye partnere, som allerede i dag har nøgleroller i virksomheden og er vellidte blandt medarbejdere og kunder, skriver Erik arkitekter.

– Det er en kæmpe glæde, at vi kan byde velkommen i partnerkredsen til Jesper og Jesper. De er begge er nøglespillere i vores organisation. Vi får hermed endnu mere fokus på at udvikle vores kompetencer i tæt samspil med vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere, så vi fortsat kan levere værdiskabende arkitektur til bygherrer og brugere gennem rådgivning af høj kvalitet, siger Sine Juul Praastrup, administrerende direktør.

– Som partner vil jeg i endnu højere grad fokusere på at udvikle og styrke vores profil inden for primært det almene og offentlige område. Jeg brænder for at skabe et samarbejde, hvor vores strategier og processer skaber værdi for projekterne fra start til slut. Mit mål er at sikre, at vores kunder oplever høj kvalitet i vores ydelser og en klar sammenhæng mellem ønsker, økonomi og det færdige projekt, siger Jesper Laursen. Jesper Laursen har været en del af ERIK arkitekter siden 2007, og har siden 2016 fungeret som afdelingsleder i Viborg, der beskæftiger 46 medarbejdere.

Jesper Brøndum har siden 2017 været direktør i afdelingen i Aalborg, som beskæftiger 12 medarbejdere.

– Jeg har sagt ja til at indtræde som partner i ERIK arkitekter, da virksomheden både er særdeles strømlinet, har et stort udviklingspotentiale og et sundt værdigrundlag. Som partner vil jeg fortsat fokusere på projektudvikling og salg. For at være den seriøse og foretrukne samarbejdspartner skal vi byde ind med en professionel og tillidsvækkende forståelse for projektudvikling samtidig med, at vi ikke må glemme vores arkitektoniske faglighed og kreative tænkning, siger Jesper Brøndum.

– Det er med vemod, at vi siger farvel til Trine, som har ydet en uendelig stor indsats hos ERIK arkitekter gennem årene, og har som en af Danmarks dygtigste restaureringsarkitekter været en stor inspiration for sine kollegaer, siger Sine Juul Praastrup. Fremover vil Trine arbejde som arkitekt og bygherre på Kronborg – en bygning som har en helt særlig plads i Trines hjerte.