Vestjobs
Aarhus

Erfaren arkitekt og projektleder

Tilmeldingsfrist 20. september 2019

CFBO søger en erfaren arkitekt og projektleder til vores kontor i Aarhus

Vi søger en erfaren arkitekt eller landskabsarkitekt, der deler vores ambitioner om at bidrage til byudviklingen i Danmark med byplanfaglig viden og et stort engagement i opgaven med at skabe fundamentet for udviklingen af gode byer gennem realiserbare, fysisk-strategiske planer, som involverer politikere, borgere, grundejere og investorer.

 

Kernen i jobbet

Højkonjunkturen, som har drevet bolig- og byudviklingen i de senere år, er toppet. Arbejdet med forundersøgelser i forhold til nye byudviklingsprojekter, udviklingsplaner for havne- og industriområder, borgerinddragelse og strategiopgaver stopper ikke. Samtidig vil kravene til at balancere politiske visioner, borgerinteresser, markedsmæssige realiteter, stramme budgetter og evnen til at udvikle den gode byplan fra første spæde idé til realisering være stigende.

Kan du det? Og kan du derudover hjælpe os med at videreudvikle den del af vores forretning, hvor vi omsætter komplekse samfundsdagsordener til konkrete planer i form af særligt masterplaner og udviklingsplaner?

 

Vi søger en dygtig og ambitiøs arkitekt eller landskabsarkitekt, der med stort engagement kan træde ind i denne virkelighed og blive en del af vores meget erfarne team.

Konkret vil din opgave være at udarbejde udviklings- og masterplaner og forundersøgelser samt at drive byanalyser og planopgaver for offentlige og private kunder i tæt samarbejde med kollegaer i Aarhus og København.

Du bliver en del af et stærkt, fagligt miljø på vores kontorer i hjertet af Aarhus og København, hvor du får kollegaer med byplan- og arkitektfaglig og humanistisk baggrund.

 

Din personlighed og erfaring

Vi søger en erfaren og stærk byplan- eller landskabsarkitekt med tre egenskaber:

Konkret forventer vi, at du har stor erfaring som projektleder med mindst 7-8 års erfaring fra offentlige og/eller private ansættelser. Det er et plus, hvis du har erfaringer med udviklingsplaner, hvor du har arbejdet med at integrere arkitektoniske, processuelle og tekniske kompetencer.

Det er et must, at du er en stærk formgiver og formidler, der tegner og skriver knivskarpt og har flair for grafisk formidling.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være arkitekt, landskabsarkitekt, byplanlægger eller urban designer – det vigtigste for os er, at du har stor erfaring med byplanlægning og brænder for at bidrage til udvikling af gode byer.

 

CFBOs ambitioner og muligheder for faglig udvikling

Planer bliver langt fra altid til virkelighed. Vores ambition er at evne at træde ind i komplicerede byudviklingsprojekter og med proces-, byudviklings- og markedsviden og kreativitet bidrage til, at planer bliver til virkelighed.

Derfor har vi samlet et stærkt hold af medarbejdere, der dyrker nysgerrigheden på fremtidens byudvikling, og som prioriterer tid til at sparre med hinanden og vores netværk. Via den løbende faglige udvikling og vidensudveksling og gennem vores samarbejder med kunder, arkitektfirmaer, udbudsjurister, finansielle rådgivere mv. får du også mulighed for at udvikle din faglighed og perspektiver på fremtidens byudvikling.

Du bliver en del af en tegnestue, hvor vi prioriterer den faglige udvikling og nysgerrighed højt  – vi tager på Folkemødet, studieture til udlandet, og vi laver åbne debatmøder og interne inspirationsoplæg om faglige emner, som skærper vores forståelse af de mange forskellige sociale, økonomiske og fysiske dynamikker, der former byers udvikling.

Vi giver gerne plads til din faglige udvikling uden for huset fx gennem deltagelse i netværk eller ved at kombinere et job hos os med undervisning eller lignende. Det afgørende er, at du i så fald formår at bygge bro mellem rådgiverjobbet og din hverdag uden for huset.

 

Er du interesseret, så send en ansøgning vedlagt portfolio/projekteksempler til Inger Haarup Borchmann på inger@cfbo.dk senest den 20. september 2019. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Spørgsmål kan rettes til Svend Erik Rolandsen 2728 8098 / se@cfbo.dk , Inger Borchmann 2811 5807 / inger@cfbo.dk, Rasmus Cassøe 2853 7190 / ras@cfbo.dk eller Peter Frost-Møller 6043 9300 / peter@cfbo.dk.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid. Løn efter aftale.

CFBO hjælper kommuner, private bygherrer, boligselskaber, virksomheder, forsyningsselskaber og fonde med at udvikle gode byer, bydele og lokalområder. Det gør vi med rådgivning inden for fysisk og strategisk planlægning, byliv og funktioner, konkurrencer og udbud, vurdering af realiserbarhed, procesrådgivning og kommunikation. Du kan læse mere om os på cfbo.dk.

 

Læs mere om os her www.cfbo.dk

Søg stillingen